Premier League-tisdag på Turf Moor är aldrig fel.
Nu är det dags för Manchester United att komma till den här fruktade arenan – men utan fullsatta läktare blir så klart uppgiften betydligt enklare.

Burnley drabbades av ett corona-utbrott inför FA-cupmatchen mot MK Dons, en match som man vann hemma men först efter straffar. Bland andra saknades då Ashley Westwood och Josh Brownhill. Även Dwight McNeil, Charlie Taylor, Jay Rodriguez och Kevin Long saknades då.
Några spelare kan återkomma, men även strykas då klubben hela tiden genomför nya Covid-19-tester för att få ordning på utbrottet.
Att i ett sådant stökigt läge möta ett toppat Manchester United är så klart inte optimalt.

Manchester United ser väldigt bra ut och till den här matchen får man tillbaka en frisk och pigg Edinson Cavani som varit avstängd i tre matcher. Dessutom är skadeläget mycket bra då trion som saknades senast i FA-cupen, Paul Pogba, Luke Shaw och Victor Nilsson Lindelöf, alla har tränat i veckan och ska vara klara för spel.
Plus!

Manchester United anförda av tunga trion Pogba/Fernandes/Rashford måste ses med toppchans mot ett Burnley som har haft/har mycket strul i truppen.
Känslan är att det skiljer ett par klasser mellan lagen med dessa förutsättningar – och jag tror United rinner i från och tar en klar seger.
1–3?
Mitt spel blir Manchester United -1.5 mål till 2.25 hos bet365 .

Troliga startelvor:
Burnley: Pope; Lowton, Tarkowski, Mee, Pieters; McNeil, Westwood, Brownhill, Brady; Barnes, Wood
Manchester United: De Gea; Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw; McTominay, Fred; Pogba, Fernandes, Rashford; Martial

This is the stats tab
This is the post tip