Burnley tar emot Man United på tisdagen.
Mitt speltips: Burnley att ha över 4,5 hörnor. Bethard eller FastBet .

I skrivande stund 2.20 på det här spelet på Bethard jämfört med bet365 och Kambi som ligger runt dubbelt.
Hemmalaget Burnley har bara spelat åtta hemmamatcher. Av dessa har de haft minst fem hörnor fem gånger. Två gånger har de fallit på målsnöret och bara skramlat ihop fyra. Mot bra lag noterar vi sju mot Arsenal, sex mot West Ham och sju mot Brighton. På Old Trafford för en månad sedan lyckades Burnley också "slå" 4,5-linan för egna hörnor.

Ligger i toppen vad gäller flest inlägg per match och spelar ett klassiskt 4-4-2 med utpräglade yttrar. Lär inte bli färre inlägg med nyförvärvet Weghorst, en nästan två meter lång centertank. Positvt att Burnley fått tillbaka lurige Cornet från afrikanska, han är viktig i anfallsspelet.

Tänkbart lag:
Pope, Roberts, Mee, Tarkowski, Taylor, McNeil, Brownhill, Westwood, Cornet, Rodriguez, Weghorst

Man United släpper till över fem hörnor i snitt. Går att skriva böcker om deras säsong hittills, men vi kan väl alla vara överens om att de inte riktigt kontrollerar matcherna med 70% eget bollinnehav. Hamnar under press i vissa stunder i stort sett i alla matcher de spelar.

Stöket med Greenwood och uttåget ur FA-cupen mot Boro gör knappast gott för laget.

Tänkbart lag:
de Gea, Dalot, Varane, Maguire, Shaw, Mctominay, Fernandes, Pogba, Rashford, Ronaldo, Elanga

Tror Dyche kommer vilja att Burnley sätter press på Man Uniteds backlinje så mycket som möjligt här. In med bollen i box och ta det därifrån. Jag tror de har stor chans att slå en 4,5-lina för egna hörnor på hemmaplan här, så länge vi slipper en matchbild där Burnley tar ledningen tidigt och sen igelkottsförsvarar resten av matchen.

TV: Formstarke Melkers bästa tips inför Europatipset




This is the stats tab
This is the post tip