Premier League är tillbaka efter landslagsuppehåll och det välkomnas stort.

Jag väljer att kliva in på ett hörnspel mellan Burnley-Spurs idag.

Burnley har överraskat på många som nykomlingar den här säsongen och ligger på en relativt lugn placering för att kunna klara sig kvar. Visst behövs det några mer poäng in på kontot men det ska man klara av. Dock så är formen inte lysande och laget har sju raka matcher utan en vinst. Man har fortsatt skador på Gudmundsson och Marney.

När Burnley möter topplagen brukar det bli många hörnor. När man gästade Anfield så blev det 11-1 i hörnor. Burnley tog ledningen i första minuten så därefter var det försvarspel resten av matchen. Mot Arsenal borta blev det 10-4 i hörnor. Man City på bortaplan blev det 8-8 i hörnor. När man mötte just Tottenham på White Hart Lane blev det 11-2 i hörnor. Burnley tog även då ledningen med 1-0 men fick se sig besegrade med 2-1.

Tottenham ligger på andra plats i ligan och går som tåget på hemmaplan. Där har man ligans bästa facit och hade bortaspelet varit i närheten av samma facit så hade man haft ett riktigt bra guldläge. Men Spurs har 4-6-3 på bortaplan och det håller inte om man ska vinna ligan. Spurs har lite skadeproblem i offensiven då Kane och Lamela är skadade samt att Janssen är tveksam till spel idag. Kan blir svårt att få hål på Burnley utan en renodlad anfallare.

Men när det gäller hörnor så brukar man kunna lita på Spurs även på bortaplan. Mot Liverpool blev 10-3 i hörnor. Mot Sunderland så vann man med 12-2. Är enligt mig det roligaste laget att titta på i Premier League. Använder mycket fart och spelar allt som oftast på marken och fyller på med väldigt många vilket leder till att man får ett enormt tryck på motståndarna som trycks längre och längre ner i planen.

Intressant match att vänta på Turf Moor där Burnley brukar vara starka och stå emot bra mot topplagen. Jag förväntar mig en jämn match där Spurs kommer få kämpa i 90 minuter för tre poäng.

Jag spelar Ö10.5 hörnor @1.85 hos bet365 med 4/7u.

twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip