Måste ge Tottenham klart bra chans borta mot Burnley. Raka tvåan kan spelas, något form av hcp-spel kan också funka.

Burnley ångar på och ligger sexa efter 18 omgångar, vilket är osannolikt. Jag är dock rätt övertygad om att det inte kommer hålla i sig och att de kommer sluta på undre halvan. Har varit inne på det tidigare: Burnley imponerar inte alls spelmässigt på mig. Som så många gånger förut backar jag upp det med xG-faktorn - de har gjort betydligt fler mål och släppt in avsevärt färre än de borde sett till "normal" utdelning. Detta har lett till en poängutdelning som varit sjukt smickrande för deras del.

Nu går de in i den mytomspunna jul/nyårsperioden och jag känner mig rätt säker på att de kommer börja tappa poäng. De går runt på väldigt få spelare och truppen känns tunn, vilket även Dyche medger (se nedan). Nu saknar de mittbacken Tarkowski, som spelat varje minut den här säsongen. Det gör att mittbacksparet är nytt. Även ytterbacken Stephen Ward är klart tveksam, han har också spelat "allt" i år.

"Wardy I don’t think will make, it’s more of a settling down period, it’s a wear and tear situation. I don’t want to put timescales on it but we’re hopeful it’s well on the way to recovery," Dyche said of his left-back.

"We’re a little bit stretched for the first time in a while but it does happen now and again and when you add in a suspension it makes a little big stretched."

Sedan tidigare är keeper-Heaton och Brady, som varit en av Burnleys offensiva keys i år, out.

Tottenham fick åka rejält mot man City förra helgen. Torsk 4-1 ser ju inte bra ut, men tycker ändå man måste se på den matchen isolerad - så pass bra är City just nu. Formen innan dess var på väg uppåt och nu har de äntligen fått en träningsvecka att förbereda sig på - det har man inte haft sedan mitten av oktober - tror det varit väldigt nyttigt för truppen. Skadeläget ser bra ut: Alderweireld är out igen, men Sanchez är tillgänglig efter avstängning.

Håller Spurs som en klass bättre och med revanschsug efter förra helgen ska de ha toppchans mot Burnley i min bok.

This is the stats tab
This is the post tip