Utbudet är enormt idag och det gäller att hitta sina spel. Jag tror mig ha hittat ett hörnspel i Burnley -Tottenham.

Burnley går fortfarande riktigt starkt och man hänger på topplagen. Är väldigt bra bakåt och har med City och United släppt in minst mål (12) i ligan. Skapar rätt många hörnor på hemmaplan där laget spelar med stort självförtroende. På Wembley i början av säsongen när lagen möttes slutade mötet 1-1 efter att Chris Wood kvitterat på övertid. Hörnorna slutade 10-7 då.

Tottenham har varit en besvikelse i ligan i höst. Vet inte om Champions League och den tuffa gruppen har tagit mer fokus än vad man önskat och man har slappnat av en aning på helgerna. Skulle vid vinst idag gå förbi just Burnley men även rivalen Arsenal. Matchbilden jag ser framför mig är att Burnley kommer vilja ha spelare på rätt sida av bollen, men kommer att fylla på med spelare när man får chansen. Tottenham är medvetna om att Burnley endast släppt in tre mål på hemmaplan och att det kommer handla om att trycka ned Burnley steg för steg. Tottenham är, som jag varit inne på tidigare, ett lag som spelar längs kanterna och vill mata Kane med inlägg.

Spurs åkte på en tung 4-1 förlust mot City men det var en helt annan match. Nu är det tillbaka till vardagen där man kommer få styra spelet och då vet vi att det brukar bli hörnor.

Jag spelar över 10,5 hörnor @1.91 hos Unibet med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip