Burnley tar emot Tottenham i en viktig match för båda lagen när det endast återstår tolv omgångar.

Burnley är inne i en mycket fin form, laget har sju raka matcher i ligan utan förlust. Det är starkt för att vara ett lag i botten. Bollen studsar Burnleys väg just nu och tron på poäng mot Tottenham kommer vara stor på hemmaplan. Senast vann laget borta mot Brighton. En långboll och en halkning av Brightons försvarare gjorde att Wood kom helt fri med målvakten - och kunde skjuta 1-0 till Burnley. Små tillfälligheter som får stora effekter, men inte bara tur utan Burnley har samtidigt tagit till vara på chanserna och gjort något av det.

Tottenham är desperat behov av poäng. Behöver troligtvis gå nästan rent från matcherna som är kvar för att komma ikapp Liverpool och Manchester City. Det börjar ljusna på skadefronten. Alli kommer närmare en comeback och Kane har redan börjat träna och vi kan få se honom på plan redan mot Burnley.

Tottenham behöver vinna och gå framåt. Pochettino var tydlig med att de kommer spela ett aggressivt spel och inte låta Burnley få rulla med bollen. Burnley kommer, trots hemmaplan, få fokusera på försvarsspel. De bättre lagen i serien löser den här linan mot Burnley trots bortaplan. Tottenham hade bara 14 skott på Wembley mot Burnley men en annan typ av match där Tottenham skjuter mer än vad man gjorde i början av säsongen samt att det blir fler skott utifrån när Kane och Alli inte spelar.

Jag spelar Tottenham över 14,5 skott @1.83 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip