Vi spelade mot Tottenham i deras senaste match mot Wolves. Det gick ju hur bra som helst och här tror jag Tottenham får problem ännu en gång. Burnley har en fin form där de är obesegrade i de fyra senaste matcherna men ska nu här gå upp mot lite tyngre motstånd. Spurs möter RB Leipzig på tisdag borta, i ett underläge med 1-0, och jag tror Mourinho pissar på sig bara han tänker på det. Det kommer synas i dagens match mot Burnley. Jag spelar Burnley asian hcp 0 (pengarna tillbaka vid oavgjort) till 1,98 hos bet365 .

Fyra raka förluster har José Mourinhos Tottenham. Både Son och Kane riskerar att missa resten av säsongen och nu brinner det i knutarna för portugisen. För visst kan inte Bergwjin göra allt framåt? Visserligen uppbackad att Moura och Alli men njae. Bra ser det inte ut. Jag tror Tottenham är som gott som utslagna ur Champions League. De kommer inte klara av att vända på steken på bortaplan i Tyskland på ett kokande Red Bull Arena. Men klart de kommer gå för det, men billigt blir det inte. Det kommer synas i denna match.
Tre raka förluster mot Leipzig, Chelsea och Wolves innan de förlorade FA-cupmatchen mot Norwich på straffar där Mourinho fick bevittna Eric Dier spurta upp på läktaren efter matchen för att boxas. Härliga tider!

Burnley har imponerat med två kryss mot Arsenal och Newcastle och vinster mot Southampton och Bournemouth. Nick Pope fortsätter att imponera i målet samtidigt som han stärker sina aktier för att plocka handskarna i sommarens EM.
Laget ser framför allt väldigt samlade ut och kompakta bakåt och bygger sina anfall verkligen från grunden, där hela laget är med. Väldigt imponerande. Jag är övertygad om att de ställer till det för Tottenham idag.

Förväntade startelvor
Burnley: Pope; Bardsley, Tarkowski, Mee, Taylor; Hendrick, Westwood, Cork, McNeil; Wood, Rodriguez
Tottenham: Lloris; Aurier, Alderweireld, Sanchez, Davies; Ndombele, Winks, Lo Celso; Lucas, Alli, Bergwijn

SPEL: Burnley asian +0 till 1,98 hos bet365 .
(detsamma som draw no bet)

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip