Burnley tar emot Tottenham på Turf Moor under onsdagskvällen och här spelas det om viktiga poäng för såväl hemmalag som bortalag.

Burnley kliver in i denna hemmamatch med vetskapen om vad som gäller. Just nu är hemmalaget et lag för spel i The Championship nästa säsong och detta med 17 poäng inspelade på 22 ligamatcher. Målskillnaden för Burnley är 20-29 och på deras 13 senaste matcher noteras de för en seger, fem förluster och sju oavgjorda.

Tottenham som agerar bortalag här kommer närmast från seger borta mot Manchester City som de lyckades besegra på Etihad Stadium med 3-2. Innan det hade Spurs en 2-0-förlust hemma mot Wolves och dessutom en 3-2-smäll hemma mot Southampton. Detta gör att gästerna tappat viktiga poäng i kampen om en topp fyra-placering och nu börjar det bli kämpigt för att haka på där uppe.

Spurs noteras för 39 poäng på 23 matcher och har i detta nu sju poäng att ta ikapp på Manchester United som just nu är tabellfyra. Notera då också att Tottenham har spelat 23 matcher och Man United 26...

SPELTIPS
Denna match bör bli en tajt drabbning då det är mycket som står på spel. Burnley bjuder sällan på några större målkalas och här tror jag att gästerna är bra nog för att lösa minst en poäng.

Jag nyttjar spelbyggaren hos Unibet och snickrar ihop X2 ihop med under 3,5 mål som vi får till oddset 1.58.

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

TV: Champions League på Europatipset!





This is the stats tab
This is the post tip