Bottenmötet i Premier League från tisdagskvällen spelas på Turf Moor där Watford gästar Burnley. Måstematch för hemmalaget, men högst tveksamt om de levererar tre poäng under press.

Burnley kliver in i denna match som tabelljumbo. Hemmalaget har inklusive FA-cupmatchen mot Huddersfield på hemmagräs tre raka förluster och totalt är de nu uppe i åtta raka matcher utan seger. I ligan har de en seger på 17 försök och här är de som tidigare nämnt tabelljumbo med blott elva poäng på kontot samt med en målskillnad på blygsamma 16-27.

Watford som gästar kommer även dem med svag form. Bortalaget hade en sju matcher lång resultatrad med förluster, men denna fick de stopp på senast genom ett 1-1-resultat på bortagräs mot Newcastle United. I tabellen är Watford just nu placerade på en 17'e plats, vilket innebär att de klarar sig ifrån nedflyttning, men det skiljer bare en ynka poäng till fel sida strecket.

Mellan jumbon Burnley och 17'e placerade Watford har vi tre poängs marginal, men då ska vi också nämna att Burnley har 17 matcher spelade jämfört med Watfords 19. Det är alltså tre mycket viktiga poäng på spel i detta bottenmöte och jag tror att gästerna har vad som krävs för att lösa poäng igen och väljer således att spela dem med hängslen och livrem, det vill säga dubbelchans!

SPELTIPS
Watford eller oavgjort till 1.74 hos Bethard .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip