Lördagens enda Premier League-match spelas på Turf Moor där det vankas bottenmöte mellan jumbon Burnley och nästjumbon Watford.

Hemmalaget tar sig an denna Premier League-match som tabelljumbo och nu är det kniven mot strupen på riktigt. Burnley har hittills under säsongen levererat tolv poäng på 18 ligamatcher och i detta nu är de två poäng bakom Watford, men då också med två matcher färre spelade. Anmärkningsvärt med Burnley är att de noteras för en ynka seger på alla ligamatcher så här långt och vad gäller deras målskillnad så landar den på 16-27.

Statistiskt sett har Burnley gått över 2,5 mål i åtta av sina 18 ligamatcher så här långt och nu när det är ett riktigt bottenmöte som väntar är min idé att den statistiken knappast förbättras, det blir alltså inget målkalas på Turf Moor, tror jag.

Watford som agerar bortalag kommer med svag form. Gästerna har nio raka tävlingsmatcher utan seger och när de var i farten senast blev de både nollade och poänglösa hemma mot bottenkonkurrenten Norwich som gick och vann med 3-0. Innan det hade Watford lyckats bryta förlustsviten på sju raka förluster genom att spela 1-1 borta mot Newcastle, men de lyckades illa nog hitta tillbaka till förlustspåret kvickare än förväntat.

Min tanke inför avspark i detta viktiga bottenmöte för såväl hemma- som bortalag är att det inte bjuds på något målfyrverkeri och med det sagt är under 2,5 mål i matchen det spel jag fastnar för.

SPELTIPS
Under 2,5 mål till 1.78 hos Bethard .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

TV: Allt inför Stryktipset: "Betydligt roligare kupong den här veckan"




This is the stats tab
This is the post tip