Burnley fick en hemsk start på den här säsongens Premier League.
Efter sju omgångar var man segerlöst och läget såg prekärt ut.
Men då återkom kapten Ben Mee från skada och Burnley har efter det plockat poäng likt ett mittenlag, har tabellraden 7-5-6 sedan Mees comeback.

Burnley är som alltid ett hårt arbetande lag där centrallinjen är stark, målvakten Nick Pope är en av seriens bästa och mittbacksduon Ben Mee/James Tarkowski gär sin sjätte säsong ihop som "par". På mitten har nu Jack Cork kommit tillbaka efter lång skadeperiod och ser allt bättre ihop med Ashley Westwood och på topp finns flera alternativ med spelare som Rodriguez, Barnes, Vydra.
Man har ett nytt avbräck, det är på Johann Berg Gudmundsson.

Burnley kommer närmast från 1–1 hemma mot ett "pånyttfött" Fulham och slog innan dess plättlätt Crystal Palace med 3–0. Här tror jag man tar ett jättekliv mot ett nytt kontrakt.
För det är West Brom som kommer till Turf Moor.
Och WBA glänser inte. Visst man stängde ned Manchester United senast med en extremt defensiv inställning, det lär man inte har här. Nu måste man liksom framåt, måste vinna om man ska hå någon som helst chans att skapa ett "under" och hänga kvar i PL.
Och när man vill framåt är man extremt sårbart...

Jag tycker det skiljer väldigt mycket mellan de här lagen och WBA som måste gå för det räcker liksom inte till när man bjuder upp till dans.
Raka ettan på Burnley spelas till 2.08 hos Unibet , LeoVegas , Casumo & 888sport .

Troliga elvor Sportsgambler.com.
Burnley: Pope; Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor; Brownhill, Westwood, Cork, McNeil; Rodriguez, Barnes
West Bromwich Albion: Johnstone; Furlong, Ajayi, Bartley, Townsend; Snodgrass, Maitland-Niles, Yokuslu, Gallagher, Pereira; Diagne.

This is the stats tab
This is the post tip