West Ham gästar Burnley på måndagskvällen.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen. Bethard eller FastBet .

Hemmalaget Burnley har haft över 2,5 mål i fem raka matcher. Bägge lagen har gjort mål i sju av de senaste åtta matcherna de spelat. Tidigare så tajta Dyche-Burnley har varit hawaii-Burnley senaste matcherna. Tack vare segern senast har de nio poäng ner till Fulham inför den här omgången och är mer eller mindre klara för PL även nästa säsong. Finns ingen anledning att spara på något eller gå för kryss i en sån här match. Flera av lagets offensiva spelare har visat bra form senaste tiden.

West Ham jagar Europaspel. Har en viss chans på CL, men det ser mörkt ut efter Chelseaförlusten förra helgen. Fortfarande EL-chans, vilket hade varit stort för klubben. Precis som Burnley så har West Ham varit inblandade i flera målrika matcher senaste veckorna. Sprang in i Chelseas försvarsvägg förra helgen men hade innan dess gjort 11 mål på fyra matcher (och släppt in 8). Är laget i PL som haft flest matcher över 2,5 (21/33) och är ett av de mest målglada lagen sett över hela säsongen. Så Moyes rykte som en defeniv tränare kanske får modifieras lite.

Dras nu med en tung skadelista då Rice, Cresswell och Antonio är out. Jobbigt frågetecken även för succélånet Lingard nu i veckan, återstår att se om han kommer till spel till slut. Men finns ändå offensiv power i laget och med tanke på tabelläget är det bara att ösa här - bara seger som gäller i det här skedet.

Kan se bägge lagen näta här och jag tror inte vi landar på 1-1. Visst kan West Ham ha ett par offensiva avbräck men tycker ändå de ska ha bra chans här. Vågar inte ge mig in på 1x2-marknaden, men överspelet känns riktigt bra. Går säkert att vänta in ett högre odds alternativt en ö2,25-lina live för den som vill se hur matchen ser ut i början.

This is the stats tab
This is the post tip