Athletic Bilbao har ett gyllene läge att bryta sin negativa bortatrend när de reser till Estadio Ramón de Carranza för att möta Cadiz i den spanska La Liga. I och med tränarbytet har Athletic Bilbao steppat upp och spelat på ett helt annat lag - fyllt med självförtroende. För Cadiz del har det blivit tre raka förluster i ligan, samt att de har dragit på sig ännu fler avbräck i truppen.

Inte nog med att Cadiz har förlorat sina tre senaste matcher. De har blivit utklassade i dessa möten, som har slutat 0 - 3 mot Sevilla, 2 - 4 mot Atletico Madrid och senast 1 - 4 mot Real Sociedad. Och inte nog med att försvaret har läckt in elva mål under dessa tre möten - senast blev mittbacken Marcos Mauro utvisad samt den centrala mittfältaren Jens Jønsson skadad. Sedan tidigare är Augusto Matias Fernandez, Álex Fernández, Carlos Akapo, José Mari och Luismi Quezada borta på grund av skador.

I Athletic Bilbao är det inga skador alls. Samtliga spelare är tillgängliga för tränaren Marcelino, som kommer från ett semifinalmöte i den spanska cupen mot Levante, som slutade 1 - 1 på San Mames. I mitt tycke spelar Athletic Bilbao allt bättre för varje match med Marcelino - som har en tuff uppgift att vända Athletic Bilbaos urusla bortastatistik. Athletic Bilbao har bara en seger på tio bortamatcher men med en full tillgänglig trupp och vind i seglet ska de klara av att slå nykomlingar som är skadeskjutna.

Det är alldeles för många spelare borta i Cadiz, som har en liten trupp och får ta in spelare från B-laget och det kommer inte att räcka för att stoppa ett så starkt lag som Athletic Bilbao är. Därmed lägger jag ett spel på en rak bortaseger i matchen.

Speltips Cadiz - Athletic Bilbao:
2 - odds 2.14 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

bet365 streamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Cadiz:
Jeremias Ledesma, Alfonso Espino, Pedro Alcala, Juan Cala, Isaac Carcelen Valencia, Alberto Perea, Jon Ander Garrido, Fali, Salvi Sánchez, Alvaro Negredo & Anthony Lozano.

Bekräftad startelva - Athletic Bilbao:
Unai Simón, Ander Capa, Yeray Álvarez, Unai Núñez, Yuri Berchiche, Álex Berenguer, Mikel Vesga, Unai López, Iker Muniain, Iñaki Williams & Raul Garcia.
---

This is the stats tab
This is the post tip