Speltips: Över 3,5 offsides @ 2,02 - X3000 -

I La Liga är de flesta lagen rätt disciplinerade när det gäller att inte stå eller löpa offside. Det finns dock ett par lag som är undantagna och två av dem möts under lördagseftermiddagen.

Cadiz ligger under nedflyttningsstrecket och har fem poäng upp till Celta på 17e plats. Vinner sällan fotbollsmatcher men har 13 kryss på 27 matcher.

På hemmagräs är siffrorna 2-7-4 och har kryssat mot så väl Bilbao som Sociedad och senast blev det också oavgjort mot Celta. De två vinsterna tog man i första och fjärde omgången, efter det 23 raka matcher utan vinst. De tre senaste matcherna Cadiz spelat har det kommit mål på stopptid men det är nog mer slumpen så inget vi väljer att lägga vikt vid här. Det som är intressant för vår del är att Cadiz i dessa matcher fått tre eller fler offsides mot sig. Den kritiska tabellpositionen och svaga formen gör att man måste chansa lite framåt och ta chansen när den dyker upp. Inte alltid man tajmar rätt med löpningarna.

Tränare Mauricio Pellegrino har många anfallare i truppen och då resultaten uteblir så växlar han ofta mellan vilka som får starta. Nye Juanmi verkar dock ha argentinarens förtroende men får se vem som får den andra anfallsplatsen. Ruben Sobrino ör flyttat till en kantroll så det står troligen mellan Maxi Gomez och Sergio Guardiola. Innan Juanmi värvades så hade Chris Ramos starttröja men nu endast inhopp på slutet. Brian Ocampo dras med skadekänning och bara funnits på bänken. Roger Marti borta pga skada. Vi hoppas Guardiola får starta då han är lite ringrostig och säkert sugen att visa tränare framfötterna och därmed kan komma att löpa framåt både i tid och otid.

Två lag som är "för snabba" framåt

Atletico Madrid på fjärde plats grymma hemma men på resande fot mer att önska. En vinst (knapp sådan mot bottengänget Granada), två kryss och två förluster på de fem senaste bortakamperna. Har häng på Barcelona och Girona i fighten om andraplatsen. Får svårt att nå ärkerivalen Real Madrid, så huvudfokus i nuläget är att behålla Champions League plats. På tal om Champions så ska man till veckan spela retur mot Inter. Ska försöka vända ett 0-1 underläge på hemmaplan och även om Inter är i bra slag så är det inte någon omöjlig uppgift. Vi såg mot Almeria (2-2) att det inte är någon hit att möta ett inhemskt bottenlag när det stundar stormatch runt hörnet. Kan mycket väl gå på en nit eller halvnit även här.

Finns skador även hos Atletico som stör. Thomas Lemar, Jose Gimenez, Cesar Azpilicueta och Antonie Griezmann missar matchen medan Pablo Barrios ska testas sent. Tränare Diego Simeone kan komma att lufta lite manskap här och hoppas att det löser sig ändå. Gabriel Paulista, Reinildo Mandava, Memphis Depay, Arthur Vermeeren och Angel Correa är alternativ för argentinaren. Depay och Correa är speediga anfallare som ibland är för kvicka.

Hur var det då med offsides för Atletico? Ja precis som Cadiz så är det ibland anfallarna inte håller sig på rätt sida och framför allt när Atletico möter lite sämre motstånd så har de en tendens att gå i offsidefällan.

Tycker att både Cadiz över 1,5 offsides och över 3,5 offsides i matchen känns intressanta. Vi kör det sistnämnda som huvudspel då säkert bortalaget kan bidra med lite feltajmade löpningar.

Spelet sitter om det blir minst fyra offsides i matchen.
This is the stats tab
This is the post tip