Det skiljer bara en poäng, till Cadiz fördel, när de tar emot Barcelona på Estadio Ramón de Carranza i den spanska La Liga. Cadiz har fått en lysande start på säsongen och ligger på en sjätte plats. Barcelona är precis bakom dem i tabellen och har två matcher mindre spelade. Under säsongen har Barcelona stått för blandade prestationer, som gör det svårt att lita på dem. Dessutom är det fortsatt avbräck i defensiven. Offensivt har Barcelona kommit igång så minst tre mål ska lagen lätt skrapa ihop.

Efter elva spelade matcher har nykomlingar Cadiz kammat hem 15 poäng. Det är en riktig bra start. De flesta av poängen har faktiskt tagits på bortaplan, även om Cadiz inte på något sätt är något svagt hemmalag i övrigt. De har skrällt bland annat mot Real Madrid denna säsong, samt klarat av att besegra Huesca, Bilbao och Eibar. De har också en 0 - 4 förlust mot Atletico. Senast blev det 1 - 1 mot Elche. Till denna match får de anfallaren Álvaro Negredo tillbaka, som är en förstärkning i offensiven.

Barcelona har trots sina skadeavbräck lyckats vinna stort i sina senaste matcher. Efter förlusten mot Atletico vann de med 4 - 0 i Ukraina mot Dynamo Kiev, innan det blev samma siffror hemma mot Osasuna i ligan. Senast blev det 3 - 0 seger borta mot Champions League sämsta lag, Ferencvaros. Elva mål på tre matcher, där Leo Messi missade två utav dem på grund av ren vila, är imponerande. Huruvida Barcelona klarar av att hålla i detta är en helt annan femma, men offensiven tvivlar jag inte på.

Martin Braithwaite, Antoine Griezmann, Philippe Coutinho och Lionel Messi gjorde mål senast i ligan mot Osasuna. Antoine Griezmann gjorde även mål i Champions League senast så han verkar äntligen ha vaknat till liv. Men laget har fortfarande avbräck i backlinjen där Samuel Umtiti, Ronald Araujo, Gerard Pique och Sergi Roberto saknas på grund av skador. Förr eller senare kommer detta att märkas på resultat tavlan. Cadiz har det som krävs för att göra detta möte till en knepig match för de katalanska giganterna. Båda lagen spelar offensivt och jag är övertygad om att vi får se ett målkalas här med minst tre mål.

Speltips Cadiz - Barcelona:
Över 2,5 mål - odds 1.72 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Cadiz:
Jeremias Ledesma, Alfonso Espino, Fali, Marcos Mauro, Isaac Carcelen Valencia, Jens Jønsson, Yann Bodiger, Jairo Izquierdo, Alberto Perea, Álex Fernández Iglesias & Álvaro Giménez.

Bekräftad startelva - Barcelona:
Marc-Andre ter Stegen, Sergino Dest, Oscar Mingueza, Clement Lenglet, Jordi Alba, Frenkie De Jong, Sergio Busquets, Philippe Coutinho, Antoine Griezmann, Martin Braithwaite & Leo Messi.
---

This is the stats tab
This is the post tip