Stormakten FC Barcelona är fortfarane obesegrade när de reser till Estadio Nuevo Mirandilla för att ta sig an Cadiz CF, i den spanska La Liga. Efter fyra omgångar har Barcelona kryssat två gånger och vunnit de övriga två matcher. Formen är inte helt på topp. Dock är laget klasser bättre än Cadiz, som efter en trög start tog en seger i ligan senast. Ändå väger Cadiz alldeles för lätt för att kunna utmana om poängen mot Barcelona - som måste vinner för att inte tappa mark mot Real Madrid i toppen av tabellen.

Cadiz gjorde en bra första säsong i La Liga, efter att ha flyttats upp för Segundan. Laget hamnade på en 12:e plats. Inte alla. Den andra säsongen brukar vara ännu tuffare för många nykomlingar. Så är fallet med Cadiz också. Efter fyra omgångar hade de tagit två poäng. Med två förluster i ryggen ställdes de mot Celta Vigo - som är ett av ligans mest formsvaga lag. Cadiz hade nätat två gånger om innan pausvilan, genom mål av Anthony Lozano and Alfonso Espino. Celta Vigo kom tillbaka i den andra halvleken och reducerade genom Santi Mina. Dock kom de inte längre än så. Cadiz vann rättvist med 2 - 1 och tog tre viktiga poäng.

Barcelona inledde säsongen riktigt bra, även utan X-faktorn Leo Messi, genom att slå Real Sociedad med 4 - 2 i premiären. En seger blev det också mot Getafe med 2 - 1. Dock har Barcelona tappat poäng mot Athletic Bilbao i ett tufft bortamöte, samt senast hemma mot Granada CF, där det blev 1 - 1. Barcelona ägde matchen totalt men fick inte till det. Så blir det ibland. Det gäller för de att studsa tillbaka direkt, vilket de är mer än kapabla till sett till vilka stjärnor de har på samtliga positioner i startelvan.

I Cadiz är Jon Ander Garrido, Jose Mari, Alberto Perea och Carlos Akapo i sjukstugan. Dock får de tillbaka mittbacken Cala efter avstängning. Barcelona har offensiva avbräck i Sergio Aguero, Martin Braithwaite, Ansu Fati och Ousmane Dembele. Ändå finns det en hög nivå i Memphis Depay, Phillipe Coutinho och Yusuf Demir som inte ska ha några bekymmer att bryta ner Cadiz.

Därmed spelar jag på att Barcelona vinner med fler än ett måls marginal, men slänger in en försäkring om de vinner med just ett mål. Spelet blir Barcelona asiatisk handikapp -1, vilket innebär en förlust vid oavgjort eller en Cadiz seger, pengarna tillbaka vid seger med ett mål för Barcelona (1–0, 2–1, etc.) och vinst vid en seger med två eller fler måls skillnad (2–0, 3–1, etc.).

Speltips Cadiz - Barcelona:
2 asian -1. Odds 1.90 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Cadiz:
Jeremias Ledesma, Isaac Carcelen, Victor Chust, Varazdat Haroyan, Alfonso Espino, Santiago Arzamendia, Fali, Tomas Alarcon, Alvaro Jimenez, Ruben Sobrino & Alvaro Negredo.

Bekräftad startelva - Barcelona:
Marc-Andre Ter Stegen, Oscar Mingueza, Ronald Araujo, Gerard Pique, Sergino Dest, Gavi, Sergio Busquets, Frenkie De Jong, Luuk de Jong, Memphis Depay & Yusuf Demir.
---

This is the stats tab
This is the post tip