Den spanska cupen fortsätter där vi har ett möte på Estadio Ramon de Carranza, då Cadiz från andra divisionen tar emot Espanyol från La Liga. Marknaden öppnade på dubbla pengar på Espanyol och har sedan dess gått ner på en Espanyol seger. Den trenden kommer att fortsätta mot matchstart, då det finns all anledning till att spela på Espanyol till det nuvarande oddset. Cadiz är ett av de sämre lagen i andra divisionen medan Espanyol är en överraskning i La Liga och ska vara en given favorit.

Efter elva spelade matchen i La Liga 2 så befinner sig Cadiz fyra från slutet, alltså, på plats 19 i tabellen. Förvisso har de spelat okej på de två senaste ligamatcherna och dessutom slagit ut Zaragoza ur cupen, men i övrigt så är Cadiz ett lag som har fruktansvärt svårt att göra mål. Tillsammans med Gimnastic är Cadiz det laget som har gjort minst mål i ligan, nämligen, åtta stycken på de elva spelade matcherna. Det finns inte mycket som tyder på att Cadiz ska heller göra något mål mot Espanyol.

Cadiz och Espanyol har förvisso mötts redan i den spanska cupen, men det var år 2006 och då vann Espanyol båda möten med 2-0. Det är ett mycket trovärdigt resultat i detta möte, med tanke på att Espanyol har nästan snittat på två mål per match, på de fem senaste ligamatcher. Anledningen till att Espanyol ska vinna detta möte är för att de har en bättre spelare på samtliga positioner. Sedan tränaren Rubis ankomst har laget spelat ihop sig. Försvaret är stabilt, anfallarna gör mål, ja, allting stämmer i nuläget för Espanyol.

Det som talar ytterligare till Espanyols fördel är att de har haft en dags mer vila än vad Cadiz har haft. Espanyol spelade i fredags och Cadiz i lördags, samt att Espanyols nästa match i ligan är först på måndag i nästa vecka, hemma mot Athletic Bilbao. Cadiz nästa match är på söndag hemma mot Elche, så det är en enorm fördel till Espanyol när det gäller utvilade spelare.

Därmed ska Espanyol vinna detta möte betydligt mer än vad marknaden föreslår. Så jag lägger ett spel på en rak Espanyol seger till 1.91 i odds hos OHMbet.

---
Preliminär startelva Cadiz: Alberto Cifuentes, Brian Olivan, Marcos Lopez, Sergio Sanchez, Roberto Correa, Edu Ramos, Jon Ander, Jairo, Alex Fernandez, Ager Aketxe & Dejan Lekic.

Preliminär startelva Espanyol: Diego Lopez, Didac Vila, Mario Hermoso, David Lopez, Javi Lopez, Sergi Darder, Oscar Melendo, Marc Roca, Sergio Garcia, Borja Iglesias & Pablo Piatti.
---

This is the stats tab
This is the post tip