bet365 livestreamar matchen.

På Estadio Ramon de Carranza spelas måndagsmatch i den andra divisionen i Spanien, där vi har ett tufft möte mellan Cadiz som gästas av Malaga. Med sex matcher kvar av La Liga 2 befinner sig båda lagen på de sista kvalplatserna till La Liga, men utmanas av Deportivo La Coruna, Real Oviedo och Gijon tätt bakom. Marknaden har hemmalaget som en favorit till cirka 2,20 i odds i en match mellan två defensivt starka lag som inte bjuder på så mycket. Så för mig är detta en helt öppen historia.

Cadiz kommer till matchen från en svag insats borta mot Rayo Majadahonda, där de förvisso lyckades plocka poäng i 1 - 1 mötet, men var totalt utspelade och hade endast 34 % bollinnehav. Mestadels av matchen fick Cadiz försvara sig. Där visade Cadiz att det inte är lätt att göra mål på dem, trots att Rayo Majadahonda hade sina lägen att vinna matchen. Cadiz är skickliga framåt också och har gjort näst flest mål i ligan efter tabellettan Osasuna men mot Malaga är det alltid svårt att göra mål.

Malaga är laget som har släppt in näst minst mål i ligan efter Granada. Malaga är skickliga på försvarsspelet och försvarar sig med hela laget. Säsongens första möte mellan Cadiz och Malaga vann Malaga hemma komfortabelt med 1 - 0. Även detta möte bör bli målsnålt. Malaga kommer till matchen från en 0 - 1 förlust hemma mot Mallorca, där Malaga hade svårt att hitta målet. Det avfyrades en hel del skott, men endast 4 träffade målet. Mallorca tog vara på sitt vassaste läge och gjorde ett sent mål.

Dock behöver Malaga studsa tillbaka direkt här för att inte tappa mark till konkurrenterna och riskera sin playoff plats till La Liga. Cadiz har ingen seger mot Malaga på de fem senaste möten, efter om de flesta av dem var för flera år sedan. Hur jag än vrider och vänder blir detta en tuff match för något av lagen att vinna. Jag är enig med marknaden om att det blir en målsnål match och finner fortfarande ett värde i oddset 1,75 på att gästerna Malaga åtminstone tar poäng genom att vinna eller spela kryss.

Själva oddset 1,75 på X2 i matchen finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Cadiz:
Alberto Cifuentes, Jose Matos, Ivan Kecojevic, Sergio Sanchez, Roberto Correa, Jose Mari, Jon Ander, Ager Aketxe, Mario Barco, Darwin Machis & Jairo.

Bekräftad startelva - Malaga:
Munir, Miguel Angel Cifu, David Lomban, Pau Torres, Diego Gonzalez, Renato Santos, Alfred N'Diaye, Keidi Bare, Javier Ontiveros, Gustavo Blanco & Adrian Gonzalez.
---

This is the stats tab
This is the post tip