För att de regerande La Liga mästarna Real Madrid ska överhuvudtaget ha någon chans att försvara ligatiteln måste de vinna på Estadio Ramón de Carranza när de ställs mot Cadiz CF. Både Cadiz och Real Madrid har spelat mållöst i sina senaste ligamatcher, men i övrigt har de ingenting gemensamt. Cadiz parkerar på den nedre halvan av tabellen där de har så gott som säkrat kontraktet medan Real Madrid jagar Atletico Madrid i toppen av tabellen och har tre poäng upp till en första plats.

Cadiz ska ha beröm för att ha gjort en fin första säsong i toppdivisionen efter att ha tagit klivet upp ur Segundan. Efter en lysande start på säsongen har de inte klarat av att hålla nivån utan tappat en massa poäng - för att nu igen spelat helt okej. Innan den mållösa matchen mot Celta Vigo tog Cadiz två raka segrar i ligan mot Valencia och Getafe och klättrade därmed i massor i tabellen. Med sju omgångar kvar ska det mycket till för att de inte ska överleva, även om det är ett tufft schema som väntar.

Efter att ha radat upp vinster i ligan kom ett poängtapp senast mot Getafe, i en match där Real Madrid återigen försvarade sig mästerligt men hade bekymmer med att bryta ner motståndarna. I den matchen vilades mittfältsstjärnan Toni Kroos samt skyttekungen Karim Benzema, som gjorde ett inhopp. Därutöver var försvararen Nacho och mittfältsgeneralen Casemiro avstängda. Båda är nu tillbaka, samt även mittbacken Varane efter att ha suttit i karantän, så det är rejäla förstärkning för laget.

Det är ingen tvivel om att Real Madrid har en enorm tyngd och klass i truppen för att krossa ett gäng som Cadiz. Därmed spelar jag på att Real Madrid vinner med fler än ett måls marginal, men slänger in en försäkring om de vinner med just ett mål. Spelet blir Real Madrid asiatisk handikapp -1, vilket innebär en förlust vid oavgjort eller en Cadiz seger, pengarna tillbaka vid seger med ett mål för Real Madrid (1–0, 2–1, etc.) och vinst vid seger med två eller fler måls skillnad (2–0, 3–1, etc.) för marängerna.

Speltips Cadiz - Real Madrid:
2 asian -1. Odds 1.60 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Cadiz:
Jeremias Ledesma, Isaac Carcelen, Fali, Marcos Mauro, Alfonso Espino, Jose Mari, Jens Jønsson, Jairo Izquierdo, Ruben Sobrino, Salvi Sanchez & Alvaro Negredo.

Bekräftad startelva - Real Madrid:
Thibaut Courtois, Nacho, Eder Militao, Raphael Varane, Marcelo, Carlos Casemiro, Antonio Blanco, Alvaro Odriozola, Rodrygo Goes, Karim Benzema & Vinicius Junior.
---

This is the stats tab
This is the post tip