På Estadio Nuevo Mirandilla tar Cadiz CF emot de regerande La Liga mästarna Real Madrid. Mötet kommer ändå i rätt tid för hemmalaget, som har en seger bakom sig. Dessutom ligger mästarnas fokus på Champions League returen. Hoppet om en ligatitel är så gott som över. Carlo Ancelotti bör dessutom rotera i truppen, för att ha friska ben till kvartsfinalreturen. Därmed har Cadiz en bra chans att åtminstone bryta ner motståndet.

Ännu är inte kontraktet säkrat för Cadiz, som ligger på en 14:e plats i tabellen. Med tio omgångar kvar är det 4 poäng ner till Valencia - som är på en nedflyttningsplats. Cadiz har dock varit skickliga på att kriga till sig poäng. Det har bara blivit ett nederlag på de sex senaste omgångar. Sist blev det en seger mot dåvarande tabellfemman Real Betis, där Ruben Alcaraz och Chris Ramos nätade. Imponerande av Cadiz att hålla nollan. Något som kommer bli tufft att upprepa mot Real Madrid.

La Liga mästarna har hela 13 poäng upp till ärkerivalen FC Barcelona i toppen av tabellen. Det kommer att bli tufft att ta ikapp, speciellt då Barca går som tåget i ligaspelet. I stället för Real Madrid fokusera på en kommande Copa del Rey final i Sevilla mot Osasuna. Samt givetvis att försvara titeln i Champions League. I veckan slogs Chelsea med 2 - 0, efter mål av Karim Benzema och Marco Asensio. Real Madrid fick spela med en man mer i en halvtimme, då Ben Chilwell blev utvisad.

Följer Cadiz upp segern?

Cadiz har bra anfallsvapen, nog för att bryta ner ett Real Madrid, som säkert kommer rotera i truppen inför returen mot Chelsea i London, nästa vecka. Samtidigt har mästarna en offensiv i världsklass, som sällan kliver av planen utan att ha nätat. Båda lagen är mer än kapabla till att näta mot varandra, med tanke på dagsformen och förutsättningar. Så spelet blir att båda lagen gör mål i matchen.
This is the stats tab
This is the post tip