Stormakten Real Madrid reser till Estadio Nuevo Mirandilla för att ta sig an Cadiz, i den spanska La Liga. Efter tretton omgångar ligger Real Madrid på en andra plats i tabellen, med två poäng upp till serieledarna Girona, inför omgången. Cadiz ligger på den nedre halvan av tabellen med en urusel form och ska inte ha några stora chanser till att plocka poäng.

I och med att Celta Vigo kryssade mot Valencia i lördags är det bara två poäng ner till bottenzonen för Cadiz. Onekligen är de på god väg dit, efter att ha tagit tio poäng på tolv försök. Det stora problemet har varit anfallsspelet. Inget annat lag har nätat så få gånger i divisionen. Tränaren Sergio Gonzalez har det tufft med ett lag som har tre kryss och fem förluster på de åtta senaste omgångar. Sist Real Madrid kom på besök blev det 0 - 2 förlust.

Liknande siffror är att räkna med, även om Real Madrid har ett par avbräck. Under landslagssamlingen drog Vinicius Junior och Eduardo Camavinga på sig skador och är borta året ut. Lyckligtvis har laget redan kvalat vidare till Champions League, så allt fokus kan läggas på ligaspelet. Carlo Ancelotti och hans gäng lyckades slå Valencia med hela 5 - 1 innan uppehållet. Nyligen har man också en 2 - 1 seger över ärkerivalen FC Barcelona i El Clasico.

Real Madrid flera nummer större!

Även Cadiz har skador på Rominigue Kouame, Fali, Brian Ocampo, Luis Hernandez och Fede San Emeterio. Real Madrid har en enorm bredd och ska inte påverkar av sina skador.

Därmed blir det ett spel på att Real Madrid vinner med -1 mål på asiatiskt handikapp. Insatsen återbetalas vid en seger med ett mål. Förlust vid en hemmaseger eller oavgjort i matchen. Vinst vid en rak bortaseger med fler än ett mål i skillnad, som 2 - 0, 3 - 1, etcetera.

Speltips Cadiz - Real Madrid:
2 asian -1. Odds 1.80 hos Lucky Sports .
This is the stats tab
This is the post tip