Nykomlingar Cadiz, som själva har gjort en stark inledning på säsongen, tar emot tabellettan Real Sociedad i den spanska La Liga. Cadiz har presterat över alla förväntningar, i synnerhet på bortaplan, som i skrivandets stund befinner sig på en sjätte plats i tabellen. För Real Sociedad har det blivit tjugo poäng efter nio omgångar och jag tippar på att framgångarna fortsätter.

Efter att ha avslutat den andra divisionen, La Liga 2, på en andra plats tippades Cadiz åka ur högsta divisionen direkt. Efter nio matcher har det blivit fyra segrar, två kryss och tre förluster - vilket så klart är mäkta imponerande för en så liten trupp. Ett tag var de riktigt heta med tre raka bortasegrar utan insläppt mål, där de bland annat slog Real Madrid. I den senaste matchen dock föll de hårt mot Atletico Madrid, där det blev en storförlust med 0 - 4. Dessutom har Cadiz en massa avbräck till denna match.

Det största avbräcket i Cadiz är nyckelspelaren i anfallaren, Anthony Lozano, som har Corona. Jose Mari och Nano har rapporterats vara skadade medan Juan Cala, Salvi Sanchez, Alvaro Negredo och Augusto Fernandez kommer att testas sent.

Real Sociedad flyger fram i ligan där formen är kanske bättre än någonsin. Allting stämmer på samtliga positioner och laget är lika starka på hemmaplan som på bortaplan. De har fem raka ligasegrar mot Getafe, Real Betis, Huesca, Celta Vigo och Granada samt att de tidigare har spelat mållöst hemma mot Real Madrid. Real Sociedad har gjort flest mål i ligan, nämligen 20 stycken och släppt in minst mål efter Atletico Madrid - 4 stycken efter nio omgångar. Även i Europa League går det helt okej.

När det gäller skador i Real Sociedad så är Asier Illarramendi och Luca Sangalli fortfarande kvar i sjukstugan, medan Robin Le Normand är avstängd på grund av det röda kortet som han drog på sig i 2 - 0 segern mot Granada i förra La Liga matchen.

Cadiz kommer självklart vilja att studsa tillbaka efter storförlusten senast mot Atletico Madrid. Dock så kan jag inte se Cadiz lyckas med detta, då spelet var uselt senast. Och nu ställs Cadiz mot det formstarkaste laget i Spanien. Jag tror på fortsatt dominans från tabellettan Real Sociedad, att de återigen tar samtliga tre poäng i matchen och därmed en sjätte raka ligaseger.

Speltips Cadiz - Real Sociedad:
2 - odds 1.87 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Cadiz:
Jeremias Ledesma, Alfonso Espino, Fali, Marcos Mauro, Isaac Carcelén, Jens Jønsson, Álex Fernández Iglesias, Jon Garrido, Jairo Izquierdo, Filip Malbašić & Salvador Sanchez Ponce.

Bekräftad startelva - Real Sociedad:
Alex Remiro, Joseba Zaldúa, Aritz Elustondo, Igor Zubeldia, Nacho Monreal, Mikel Merino, Ander Guevara, David Silva, Adnan Januzaj, Alexander Isak & Mikel Oyarzabal.
---

This is the stats tab
This is the post tip