Spanska La Liga rullar vidare under söndagen och på Estadio Nuevo Mirandilla gästar Real Sociedad Cadiz i en match där bortalaget får bära favoritskapet.

Real Sociedad sparkade igång säsongen med en tuff utmaning då de redan i match ett ställdes mot FC Barcelona på Camp Nou. Gästerna gjorde två mål i premiären, men släppte också in fyra bakåt. Förlust med 4-2 alltså och noll poäng på kontot. Ingen katastrof, men ändå inte den smakstart de hade hoppats på mot ett Barca som haft det tungt med exempelvis tappet av Leo Messi.

Därefter har Real Sociedad gjort två raka hemmamatcher och dessa har de vunnit och båda gångerna med 1-0. Först mot Vallecano i omgång två och därefter tog de emot Levante i omgång tre. Nu väntar spelomgång fyra och då på bortagräs igen. Är det nu Sociedad tar säsongens första bortaseger? Ja, jag vill gärna tro det.

Cadiz har två oavgjorda och en förlust i La Liga hittills. De gästades av Levante hemma i premiären och den matchen slutade 1-1 efter at Alfonso Espino gjort kvitteringsmålet i den sjunde tilläggsminuten för Cadiz. Därefter var Betis borta nästa prövning och även den matchen slutade 1-1. Innan landslagsuppehållet kom dock säsongens första förlust för värdlaget och då genom 2-3 mot Osasuna här på Estadio Nuevo Mirandilla.

Då var det gästerna som avgjorde sent. 3-2-målet för Osasuna gjordes nämligen i den 95'e matchminuten, så den förlusten var såklart tung då Cadiz skaffat sig en 2-1-ledning i mitten på den andra halvleken, men det höll inte hela vägen ut.

SPELTIPS
Real Sociedad noteras för fyra raka segrar i inbördes möten.
När de var här i fjol vann de med 1-0 och när det var deras tur att agera hemmalag vann de med desto klarare siffror, nämligen 4-1.

Jag tror att Real Sociedad med Alexander Isak i laget är det bättre laget även den här gången, så rak bortaseger till 1.78 hos Unibet är bra nog för spel i min bok.

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip