Jag har stora förhoppningar kring matchen mellan Cadiz och Valencia, som spelas på Estadio Ramón de Carranza, i den spanska La Liga. Marknaden förutspår en tuff batalj där Valencia är småfavoriter till att vinna ett stängt möte. Med tanke på hur båda lagen har försvarat sig denna säsong och släppt in en hel del mål behöver detta inte alls bli något målsnålt möte. Tvärtom. Båda lagen är dessutom starka i sina offensiv där de har nätat i sina senaste matcher och har en stor chans att göra detta igen.

Cadiz kommer till denna match från en 1 - 2 bortaförlust mot Villarreal, där defensiven återigen inte klarade av att hålla tätt men där offensiven bjöd på en hel del kreativitet. Det har Cadiz gjort i sina senaste matcher, där de har imponerat och nätat mot lag som Alaves, Eibar och stormakten Barcelona. Därmed är Cadiz mer än kapabla att bryta ner Valencias sårbara defensiv.

Målvakten Jasper Cillessen i Valencia skadade knät under landslagsuppehållet med Holland och missar denna match tillsammans med mittbacken Eliaquim Mangala. I övrigt är det inga andra skador i Valencia som kommer till matchen från en 2 - 1 seger hemma mot Granada. Bortaformen är uselt med endast en poäng på de fem senaste matcher, men kvalitén är hög i truppen.

I mitt tycke är det en stor chans att vi bjuds på en underhållande fotbollsmatch, då båda lagen har stora bekymmer med att hålla nollor i ligaspelet. Samtidigt har båda lagen starka La Liga spelare i offensiven som själva kan avgöra en sådan tillställning. Därmed är jag övertygad om att vi kommer att få se mål i matchen och att båda lagen lyckas näta minst en gång vardera.

Speltips Cadiz - Valencia:
Båda lag gör mål i matchen - odds 1.95 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Cadiz:
Jeremias Ledesma, Alfonso Espino, Juan Cala, Fali, Isaac Carcelén, Alberto Perea, Jens Jønsson, José Mari, Salvi Sánchez, Alvaro Negredo & Jairo Izquierdo.

Bekräftad startelva - Valencia:
Jaume Doménech, Thierry Correia, Gabriel Paulista, Mouctar Diakhaby, Jose Gaya, Daniel Wass, Carlos Soler, Uros Racic, Álex Blanco, Goncalo Guedes & Kevin Gameiro.
---

This is the stats tab
This is the post tip