Varken Cadiz CF eller Valencia har någon vidare form när lagen drabbas samman på Estadio Nuevo Mirandilla i den spanska La Liga. Med bara en seger efter sju omgångar befinner sig Cadiz på en femtonde plats i tabellen. Försvaret har underpresterat. Valencia började piggt men har slarvat och läckt in mål - vilket har lett till en poäng under de tre senaste omgångarna. Marknaden har ändå Valencia som en liten favorit till seger. Visst kan de studsa tillbaka, men tveksamt att de gör det utan något insläppt mål.

Cadiz inledde säsongen med två raka kryssmatcher mot Levante och Real Betis innan det blev förluster mot Osasuna och Real Sociedad. Lagets första seger togs mot Celta Vigo. Sedan blev det mållöst mot FC Barcelona. Senast förlorade Cadiz mot nykomlingar Rayo Vallecano med 1 - 3. Laget har en stor bredd i offensiven, med Alvaro Negredo som den största stjärnan. Dock har många fler spelare fyllt på i målprotokollet så Cadiz är långt ifrån beroende av en enda spelare. Dock är de segerlösa på hemmaplan. Mot just Valencia blev det en 2 - 1 hemmaseger förra säsongen, så denna negativa svit kan komma att brytas.

Ett tag låg Valencia i toppen av La Liga tabellen. De hade tagit tre segrar och spelat oavgjort i en match efter de fyra första omgångarna. Starkt! Valencia var på väg mot en fjärde seger när stormakten Real Madrid gästade dem. Med fem minuter kvar hade Valencia ledningen som de tappade till en 1 - 2 förlust, där Vinicius Junior kvitterade och Karim Benzema fastställde slutresultatet. Sedan dess har Valencia förlorat med 1 - 3 borta mot Sevilla samt spelat 1 - 1 på Mestalla mot Athletic Bilbao.

Till detta möte saknar Valencia anfallaren Maxi Gomez på grund av en avstängning samt mittfältaren Carlos Soler, som är fortsatt skadad. Fullgoda ersättare finns inte. Dock är de tillräckligt bra för att bryta ner Cadiz - som själva har en massa offensiva pjäser i fin form. Att förutspå vinnaren av matchen är svårt. Dock är chanserna betydligt större att mötet innehåller en del mål än vad oddsen föreslår. Därmed blir det ett spel på att båda lagen nätar minst en gång vardera i matchen, till dubbla pengar i odds.

Speltips Cadiz - Valencia:
Båda lag gör mål - odds 2.00 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Preliminär startelva - Cadiz:
Jeremias Ledesma, Alfonso Espino, Juan Cala, Varazdat Haroyan, Carlos Akapo, Alberto Perea, Jens Jönsson, Tomas Alarcon, Salvi Sanchez, Alvaro Negredo & Ruben Sobrino.

Preliminär startelva - Valencia:
Jasper Cillessen, Dimitri Foulquier, Gabriel Paulista, Omar Alderete, Toni Lato, Yunus Musah, Daniel Wass, Hugo Guillamon, Hugo Duro, Goncalo Guedes & Marcos Andre.
---

This is the stats tab
This is the post tip