Ångestmöte de luxe spelas på Estadio Nuevo Mirandilla då Cadiz gästas av Valladolid i den spanska La Liga. Två lag som har lika många poäng och som ligger precis ovanför bottenstrecket i tabellen. Bottenstriden är jämn, som varje poäng, varje mål, har en enorm betydelse. Detta möte väntas därför bli stängt med ytterst få risker som tas. Så ingen målfest direkt.

Formen är urusel, egentligen både hos Cadiz och Valladolid. Cadiz är snäppet bättre, efter att ha tagit en viktig seger över Valencia nyligen, innan det blev en storförlust mot stormakten Atletico Madrid. Sist var Cadiz nära att ta en poäng då det bara blev en knapp förlust borta mot Mallorca. Pablo Maffeo gjorde matchens enda mål. Tränaren Sergio Gonzalez får klara sig utan avstängda Ivan Alejo. Samt Roger Marti, Víctor Chust, Joseba Zaldua, Juan Cala, Brian Ocampo och Alex, som är i sjukstugan.

Gästerna har Selim Amallah, Darwin Machis, Luis Perez och Anuar skadade. Efter hemmasegern över Girona med 1 - 0 har det blivit fyra raka nederlag i ligaspelet. Sevilla kom på besök sist och vann med hela 3 - 0. Valladolid skapade en hel del men lyckades aldrig bryta ner motståndet. För att hålla näsan fortsatt ovanför vattenytan måste försvaret prioriteras. Allt fokus kommer att vara på att hålla tätt bakåt - något som kan leda till en eller samtliga tre poäng i mötet.

Rejält målsnålt möte?

När lagen möttes senaste i september 2022 reste Cadiz hem med alla poäng, efter att ha vunnit ett jämt möte med siffrorna 1 - 0. En liknande matchbild är att vänta, där båda lagen kommer att lägga mycket energi på försvarsarbetet. Samt att inte bjuda motståndarna på något onödigt, med tanke på att en överlevnad i högsta divisionen står på spel.

Därmed blir det ett lir på att vi får se noll, ett eller två fullträffar totalt i matchen.

Speltips Cadiz - Valladolid:
Under 2,5 mål - odds 1.73 hos Lucky Sports .
This is the stats tab
This is the post tip