Den fjärde omgången av den spanska La Liga inleds på Estadio Nuevo Mirandilla där Cadiz våntas få ett tufft besök av Villarreal. Efter tre spelade matcher intar Cadiz en mittenplacering i tabellen, vilket inte är fy skam direkt. Villarreal har haft en tuffare lottning men är ett helt nummer större och får därmed mitt speltips i mötet.

Att plocka 4 poäng inledningsvis är en bra start ändå för Cadiz. Tränaren Sergio Gonzalez har inte direkt någon vidare trupp att jobba med, utan får förlita sig på hårt jobbande spelare. Efter segern i premiären mot Alaves har det blivit en väntad förlust borta mot FC Barcelona. Sist blev det en delad pott mot Almeria, där kvitteringsmålet släpptes in sent på övertid.

I Villarreal är tränaren Quique Setien inte helt nöjd med starten. Laget kan så mycket bättre. Efter att ha förlorat först mot Real Betis blev det en bortaseger mot Mallorca. Dock tappade man en ledning mot Barca och förlorade en målrikt tillställning. Starkt att näta tre gånger på de regerande mästarna, vilket vittnar om den offensiva kraften som finns i truppen.

För stora avbräck hos hemmalaget?

Cadiz får klara sig utan Fede San Emeterio, som är avstängd. I tillägg finns Jorge Mere, Sergi Guardiola, Victor Chust och Brian Ocampo på skadelistan. För en liten trupp som Cadiz är detta märkbart. Även gästerna har avbräck på Alberto Moreno och Francis Coquelin, men där är truppen betydligt bredare.

Då Villarreal är det klart bättre laget, som har en fin målform, väntas de bryta ner sitt svagare motstånd och navigera sig fram till en ny trepoängare.

Jag krånglar inte till det något mer utan lägger ett spel på att Villarreal reser hem med samtliga poäng i behåll.

Speltips Cadiz - Villarreal:
2. Odds 2.25 hos Lucky Sports .
This is the stats tab
This is the post tip