bet365 livestreamar Cadiz-Zaragoza. Se alla La Liga 2-matcher & 140,000 matcher & event per år live i din mobil, dator eller surfplatta som kund hos bet365 .

Marknaden sjunker på Zaragoza som åker till Estadio Ramon de Carranza för att ta sig an Cadiz i den spanska andra divisionen. Inte så konstigt, med tanke på att det är olika formkurvor hos lagen. Jag rekade Zaragoza i deras senaste match mot Gimnastic, där Zaragoza spelade briljant och vann med 3 - 0. Cadiz i sin tur har ingen vinst på de tre senaste matcher och att ta sig an Zaragoza kommer definitivt inte att bli någon enkel uppgift. Zaragoza har en god chans att ta poäng här.

Cadiz har en formsvacka för tillfället, med tre raka matcher utan vinst. Då har Cadiz mött följande motståndare:

La Liga 2: 24/3, 2019
Cadiz 1 - 1 Cordoba

La Liga 2: 16/3, 2019
Cadiz 1 - 1 Lugo

La Liga 2: 9/3, 2019
Elche 1 - 0 Cadiz

Det går snabbt att konstatera att när Cadiz släpper in mål mot Elche, Lugo och Cordoba så har de stora bekymmer i försvaret. Även i offensiven har det svajat då Cadiz i bästa fall har lyckats göra ett mål framåt.

Hos Zaragoza är det precis tvärtom. Laget hittade en fin form senast mot Gimnastic där Zaragoza spelade ut dem totalt. Zaragoza vann med hela 3 - 0, där de hade gjort alla tre mål i den första halvleken och sedan spelade av matchen. Det var en stark insats av Zaragoza som visade mycket hjärta på planen och krigade hårt för att hålla nollan efter pausvilan. Den inställningen har stor betydelse när Zaragoza åker till Cadiz för att fortsätta plocka poäng.

Detta är en väldigt öppen match där Cadiz endast ska vara en liten favorit, pga hemmaplans fördelen.

När marknaden erbjuder strax över dubbla pengar på att Zaragoza plockar poäng finner jag ett värde i oddset och lägger ett spel på 2 asian hcp +0,5 (X2 i matchen) till 2,05 i odds. Vinst vid oavgjort eller Zaragoza seger.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva Cadiz:
Alberto Cifuentes, Alex Fernandez, Ivan Kecojevic, Darwin Machis, Sergio Sanchez, Manuel Vallejo, Edu Ramos, Jose Matos, Jairo, David Carmona & Dejan Lekic.

Bekräftad startelva Zaragoza:
Cristian Alvarez, Julian Delmas, Alberto Guitian, Diogo Verdasca, Alex Munoz, James Igbekeme, Inigo Eguaras, Alvaro Vazquez, Pep Mas, Carlos Nieto & Miguel Linares.
---

This is the stats tab
This is the post tip