Afterwork med Coppa Italia! Bara att hälla upp en bira och njuta...

Senaste möte
Atalanta - Cagliari 0-1

Serie A
8. Atalanta 19 8 4 7 39:27 28
13. Cagliari 19 4 8 7 17:25 20

Cagliari hemma
9 3 5 1 10:7 14

Formen
F, V, F, F, O

Senaste match
Udinese - Atalanta 2-0

Atalanta borta
10 4 2 4 24:20 14

Formen
V, O, F, V, V

Senaste match
Sassuolo - Atalanta 2-6

Juventus väntar för vinnaren i den här matchen mellan Cagliari och Atalanta. Gästerna som faktiskt gjort flest mål i Serie A så här långt och som stoltserar med en stark uppsättning farmåt med Gomez, Ilicic och Duvan Zapata. Man kommer från läckra 6-2 innan årsskiftet borta mot kompetenta Sassuolo - innan dess fick man starka 2-2 hemma mot Juve.

Det låter på försnacket som att både Cagliari och Atalanta kommer att ställa bästa möjliga lag på benen. Cagliari bedömer jag inte alls har samma offensiva kompetens, däremot är man svårspelade hemma på Sardinien. Bara en torsk. Men samtidigt är Atalanta som sagt det allra mest målglada laget och som också är ett av de bästa bortaplagen. Med den anfallsuppsättningen tror jag på gästerna här.

Cagliari avslutade höstsäsongen med tre torsk på fyra sista och Atalanta är som sagt ett lag som kan skaka alla - även på bortaplan.

Preliminära elvor (Goal.com)

CAGLIARI (4-3-1-2): Cragno; Srna, Pisacane, Ceppitelli, Padoin; Ionita, Bradaric, Barella; Birsa; João Pedro, Pavoletti.

Out: Klavan, Cerri och Castro.

ATALANTA (3-4-2-1): Gollini; Toloi, Palomino, Mancini; Hateboer, Freuler, Pasalic, Castagne; Gomez, Ilicic; D. Zapata.

Out: Berisha, De Roon, Gosens och Varnier

SPELTIPS
Atalanta har ett bättre lag och väntas gå för seger här. Det kan alla gånger räcka! Jag spelar gästerna att vinna till 1.95 hos LeoVegas , Unibet eller 888sport (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip