Trettondedag Jul bjuder på en underhållande lunchmatch från italienska Serie A när Cagliari tar emot Benevento på Sardegna Arena. Cagliari är en pytteliten favorit till seger i det som väntas bli en öppen match. Efter femton omgångar ligger Cagliari på den nedre halvan av tabellen med en usel form medan Benevento har klättrat upp till mitten av tabellen, där de har tagit många poäng på sistone. Båda lagen är skickliga i sina offensiven men framförallt läcker de in mål vilket får mig att tro på en målrik tillställning.

Med sju insläppta mål på de två senaste matcher mot Roma (3st) och Napoli (4st) hör Cagliari till de lagen som har släppt in flest mål i Italien. De spelar en offensiv fotboll och gör i regel mål på allt och alla, men på bekostnad att en massa mål blir insläppta också. I mitt tycke är det imponerande att göra två mål borta mot formstarka Roma så detta visar styrka i offensiven. Mål blev det även mot Napoli senast, där ytterbacken Charalambos Lykogiannis drog på sig två gula kort och är därmed avstängd.

Gästerna Benevento hade hittat en fin form med ett kryss mot Lazio och segrar över Genoa och Udinese innan de tog emot tabellettan Milan. Benevento fick en straff tidigt emot sig och ytterbacken Gaetano Letizia utgick med en skada strax innan pausvilan. Med en man mer på planen släppte Benevento in ett andra mål. Försvaret hade ingen vidare dag. Men Benevento fick en chans att komma in i matchen. Men Gianluca Caprari missade en straff med en halvtimme kvar och Milan vann med 2 - 0.

Både Eusebio Di Francesco i Cagliari och Filippo Inzaghi i Benevento är två tränare som tänker att anfall är det bästa försvar. De har starka pjäser i offensiven medan försvaret oftast läcker. Så med stor chans får vi ett målkalas med minst tre mål i matchen.

Speltips Cagliari - Benevento:
Över 2,5 mål och båda lag gör mål i matchen - odds 2.05 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Cagliari:
Alessio Cragno, Gabriele Zappa, Luca Ceppitelli, Sebastian Walukiewicz, Alessandro Tripaldelli, Radja Nainggolan, Razvan Marin, Nahitan Nandez, Joao Pedro, Fabrizio Caligara & Leonardo Pavoletti.

Bekräftad startelva - Benevento:
Lorenzo Montipo, Riccardo Improta, Alessandro Tuia, Kamil Glik, Federico Barba, Pasquale Schiattarella, Artur Ionita, Perparim Hetemaj, Roberto Insigne, Marco Sau & Gianluca Lapadula.
---

This is the stats tab
This is the post tip