Fredagsmys på Sardinien!

Jag tycker mig ha hittat ett bra spel till fredagens Serie A-fajt på Sardegna Arena.

Cagliari inledde säsongen med uddamålsförluster mot Brescia och Inter, men i den tredje omgången lyckades ö-laget besegra Parma med 3-1 på Stadio Ennio Tardini. Spiken i kistan gjordes av nyförvärvet Giovanni Simeone.
Cagliari har den här säsongen helt klart spänt musklerna och spetsat truppen, Radja Nainggolan, Marko Rog, Robin Olsen och Simeone är inte direkt några dåliga nyförvärv, och trots att Nainggolan och Pavoletti är skadade tycker jag oddset på Cagliari ser väldigt lockande ut den här fredagskvällen.

Anrika Genoa slutade på samma poäng som degraderade Empoli i fjol och mycket talar för att Italiens äldsta fotbollsklubb även den här säsongen blir ett lag för de nedre regionerna av Serie A. Genoa har bland annat fått in Lasse Schöne och unge Andrea Pinamonti inför den här säsongen, men i övrigt ser truppen ut att hålla liknade nivå som under den gångna säsongen.
I den förra omgången åkte Genoa på en blytung smäll hemma mot Atalanta där Duván Zapata gjorde det avgörande 2-1-målet i den 95:e minuten från elva meter.

Sett till spelarmaterialet håller jag Cagliari snäppet högre och något man bör ha i åtanke inför den här matchen är att detta är två väldigt hemmabetonade lag generellt sett. Förra säsongen tog Sardinien-klubben 30 av sina 41 poäng hemma på ön – bland annat tappade Milan och Roma poäng på Sardinien och klubbar som Inter och Fiorentina fick stryk i Cagliaris hemmaborg.

Fjolårets möte slutade 1-0 till Cagliari.

Med allt detta i åtanke tycker jag ettan (pengarna tillbaka vid kryss) känns riktigt bra till 1,87 hos Bethard , SpeedyBet eller FastBet . Robin Olsen spikar igen?

bet365 och Unibet livestreamar matchen.

/F0rza

This is the stats tab
This is the post tip