SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Juventus har säkrat sin nionde Seria A titel genom att besegra Sampdoria. Därmed är de klara mästare och har ingenting mer att spela för i ligan. En efterlängtad vila står på tur och sedan är det förberedelserna för Champions League. Vi kan räkna med att Juventus roterar kraftigt i sin trupp, vilket också går att se på vinnaroddset. Juventus har två ligamatcher kvar och näst på tur står Cagliari, som har haft en horribel form på sistone. Då matchen betyder ingenting har jag svårt att se ett målkalas här.

Cagliari har tre förluster och två kryss på sina fem senaste matcher. Med två intjänade poäng på fem matcher är de ligans formsvagaste lag efter tabelljumbon SPAL. Det stora problemet har varit målskyttet där Cagliari endast har lyckats göra två mål på dessa fem matcher. Bakåt har det blivit sju insläppta mål, så det är inte fy skam. Cagliari är helt okej bakåt men framåt är de usla.

Även om Juventus inte har försvarat sig lika starkt denna säsong som tidigare har de fortfarande ett stabilt försvar som inte bjuder på något. Leonardo Bonucci kom tillbaka från avstängningen senast mot Sampdoria och då lyckades laget hålla nollan. Detta kan Juventus mycket väl lyckas även mot Cagliari. Anfallaren Paulo Dybala skadade sig senast och missar denna match.

Då Juventus inte har öst in mål på sistone, med bara ett mål i bortamötet mot Udinese och två mål på hemmaplan mot Sampdoria, så kan Cagliari komma undan utan att bli överkörda. Att Juventus dessutom roterar i truppen och vilar en del spelare är också något som talar för att matchen blir målsnål. Den jämnaste över/under linan ligger på den asiatiska linan på tre mål. Fler mål än så kan jag inte se. Pengarna tillbaka vid exakt 3 mål, förlust vid 4 eller fler mål och vinst vid mållöst, 1 eller 2 mål totalt.

Speltips Cagliari - Juventus:
Under 3 mål - odds 1.83 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip