Zlatans Milanresa fortsätter på lördagen borta mot Cagliari.
Mitt speltips: 1x / asian +0,5 på hemmalaget.

Vad hade Milan stått i om de inte hetat Milan här? Högre vill jag tro. Vi har spelat halva säsongen av Serie A och Cagliari ligger sju poäng före Milan. Det forna storlaget har bara vunnit 6/18 matcher i ligan den här säsongen. Zlatans intåg kanske kan lyfta laget något, men jag har svårt att se honom dominera i ligan som 38-åring med ett par MLS-säsonger i ryggen.

Såg rätt svagt ut hemma mot Sampdoria i måndags (0-0). Var inte alls någon spelmässig höjdare och spelet var rätt krampaktigt mot bottenlaget Samp.

Cagliari har gjort en fin första halva av säsongen. Sprungit väl bra sett till xg-statistiken och det är väl rimligt att tro att de inte kommer göra en lika stark andrahalva av Serie A. Har tre raka förluster, men det är inte någon direkt fara på taket med formen:
- Tappade 1-0-ledning till 2-1-förlust via mål i 93:e och 98:e hemma mot Lazio för tre veckor sedan.
- Förlust med 2-1 borta mot Udinese i en jämn match.
- Blev överkörda av ett starkt Juventus senast.

Nu tillbaka hemma på Sardinien där man alltid är svåra att möta. Före Laziomatchen hade Cagliari sex raka hemmamatcher utan seger. Bör ha klart bra poängchans mot ett Milan som faktiskt inte är så mycket bättre än vad tabellen säger.

Kryss?

This is the stats tab
This is the post tip