Bottenmöte i Serie A, Sardinien mot Sicilien i form av Cagliari - Palermo.

Tabell:
16 Cagliari 10 4 1 5 17:23 -6 13p
19 Palermo 10 1 3 6 7:19 -12 6p

Form:
Cagliari - F,F,V,V,V

Palermo - F,F,F,O,F

Målsnitt:
Cagliari - 4,0 mål per match

Palermo - 2,6 mål per match

Senaste match:
Lazio - Cagliari 4-1

Palermo - Udinese 1-3

Nykomlingarna Cagliari gästas ikväll av seriens formsvagaste lag, Palermo på Sant'Elia. Cagliaris säsongsinledning har varit riktig vass, speciellt med tanke på att man är just nykomlingar. Men, de två senaste matcherna har sett mindre bra ut - hela NIO insläppta mål på de två senaste matcherna. Framåt ser det dock fortsatt bra ut. Laget levererar mål match efter match, mycket tack vare den evige Marco Borriello som har visat att han fortfarande håller riktigt hög klass.

Cagliari ska ha goda chanser att studsa tillbaka ikväll när Palermo kommer på besök. Palermo går fortsatt blytungt och INGENTING verkar stämma. Som vanligt i Sicilienklubben så känns det bara som en tidsfråga innan tränarbytet är ett faktum. Sista chansen ikväll för De Zerbi? Laget känns mentalt svagt och det är ingen slump att Palermo bara tagit en pinne på de fem senaste matcherna. Ska man leta fram något positivt hos de rosa ö-laget så har man iallafall gjort mål i fyra raka matcher. Men vad gör det när man läcker som såll bakåt?

Line-ups (La Gazzetta dello Sport):

Cagliari 4-3-1-2

Borriello Sau
Di Gennaro
Padoin Tachtsidis Isla
Capuano Alves Ceppitelli Pisacane
Storari

Palermo 4-3-2-1

Nestorovski
Chochev Diamanti
Henrique Gazzi Hiljemark
Aleesami Cionek Goldaniga Rispoli
Posavec

Skador/Avstängingar - http://www.skadekollen.com/fotboll/serie-a/


Förutsättningar är riktigt goda för att det här ska kunna bli en målrik match. Båda lagen läcker bakåt men samtidigt så levererar man framåt, i synnerhet Cagliari. Hemmalaget Cagliari har spelat över 2,5 mål i alla sina tio ligamatcher och därmed kan man ganska enkelt konstatera att det är det målgladaste laget i ligan på 4,0 mål per match i snitt, vilket är väldigt högt.
Jag tror på en sevärd match med förhoppningsvis mycket målchanser och två lag som går för tre pinnar. Varken Palermo eller Cagliari kan väl vara nöjda med ett oavgjort resultat här?

Över 2,5 mål spelas med stor glädje till 1,73 hos Unibet .

Raka ettan tycker jag också är spelvärd och det lirar jag till 1,82 hos Pinnacle Sports.

bet365 har ett spel som kombinerar dessa spel, alltså, "Cagliari vinner och över 2,5 mål" och det finns till 2,60. Jag föredrar singlar men vill man kombinera spelen så kan jag rekommendera bet365 .

Tippar 3-1, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip