Måndagsmöte i Serie A mellan Cagliari och Sampdoria.
Tror på en målsnål historia och mitt speltips blir under 2,5 mål.
1.80 hos Bethard , SpeedyBet eller FastBet .

Båda lagen har spelat under 2,5 mål i 7/13 ligamatcher hittills. Samp har spelat under 2,5 mål i 4 av de 6 ligamatcher Ranieri lett laget. Att rutinerade räven Ranieri är en försiktig general är ingen direkt nyhet. Hans fokus har legat på att täta till defensiven för Ekdals gäng, som fått en bedrövlig start på den här Serie A-säsongen. Ligger fortfarande halvskrynkligt till rent tabellmässigt och jag räknar med att man knappast kommer bjuda på någonting på bortaplan.

Har haft lite otur vad gäller insläppta mål då siffrorna för xgA är väldigt låga - faktiskt näst lägst i serien efter Inter. "Borde" ha släppt in 15 sett till kvalitén på motståndarnas målchanser - har släppt in 20. Är också tydligt att Sampdoria är ett bottenlag vad häller offensiv kvalitét. Gjort väldigt få mål och har skapat få högkvalitativa målchanser totalt sett.

Cagliari smyger med strax bakom toppen, men har haft väldigt bra utdelning poängmässigt kontra hur spelet faktiskt sett ut. Tagit elva fler poäng än de "borde" sett till expected points baserat på xg-statistiken i matcherna. Har framför allt överpresterat vad gäller gjorda mål - då de gjort mål på en del långskott. Är förmodligen inte hållbart i längden och det troliga är att de kommer göra färre mål framöver om de inte förbättrar spelbilden i matcherna. Har också haft en Robin Olsen (avstängd här) som stått på huvudet många gånger. Tror dock inte Olsens frånvaro ska påverka alltför mycket, kan snarare bli så att spelarna vill skydda den oprövade andramålvakten extra mycket.

Tror det här blir en rätt tajt och målchansfattig match. Sampdoria gör cäldigt få mål själva samtidigt som de är tajta bakåt. Cagliari har förvisso gjort mycket mål hittills, men spelmässigt känns det inte som de har någon superoffensiv. Här tror jag itne något av lagen lyckas göra två mål - därför känns ett underspel som en bra startposition.

1-1?

bet365 livestreamar matchen.

This is the stats tab
This is the post tip