Söndagens lunchmatch i den italienska Serie A hämtas från Sardegna Arena i Sardinien där tabelljumbon Cagliari tar emot Sampdoria. Det är ett vidöppet mötte, där det skiljer bara tre poäng mellan lagen i tabellen. Inget av lagen har fått någon drömstart på säsongen direkt. Båda lagen har försvar som läcker in mål, i kombination med framgångsrika anfallsspelare - i båda lägren. Fram i banan har det sett bra ut. Detta bäddar för ett underhållande möte - som mycket väl kan sluta i en målfest.

Tränaren Walter Marrazzi har kallats in för att rädda det sjunkande skeppet i Cagliari, efter bara tre ligamatcher. Ännu har han inte lyckats ta laget upp från bottenträsket, även om det har blivit två kryssmatcher och två förluster sedan hans ankomst. Det är bara två poäng upp till säker mark, i en jämn bottenstrid. Cagliari var på väg mot en trepoängare senast mot Venezia, där Keita Balde nätade efter en kvart. Dock släppte Cagliari in ett mål på övertid och tappade två poäng. Resultatet var ändå helt rättvist.

Även om försvaret i Cagliari har förbättrats något sedan Mazzarris ankomst, så håller det fortfarande inte en Serie A nivå. Defensiven har släppt in 16 mål på sju omgångar. Anfallaren Joao Pedro har dock visat prov på fin form med 4 mål.

För Sampdorias del har inte försvaret heller hållit någon vidare klass. Det har blivit 6 insläppta mål på de två senaste omgångarna. Dock har de kunnat lita på anfallarna, som har nätat tio gånger. Fabio Quagliarella håller fortfarande. Antonio Candreva har nätat 3 av lagets 10 mål och stått för 2 assister. Senast mot Udinese visade Sampdoria stor styrka framåt då det blev 3 - 3. Fast också att försvaret inte är stabilt. Albin Ekdal har dock stött sig på mittfältet och spelat alla utom en match.

Båda lagen har skickliga anfallare och bra mittfältare - samtidigt som deras försvar är sårbara. Därmed kan detta jämna möte mycket väl resultera i en massa mål. Minst 3 mål i matchen ska Cagliari och Sampdoria tillsammans klara av att producera.

Speltips Cagliari - Sampdoria:
Över 2,5 mål. Odds 1.87 hos Pinnacle .

---
Bekräftad startelva - Cagliari:
Alessio Cragno, Martin Caceres, Diego Godin, Andrea Carboni, Charalambos Lykogiannis, Nahitan Nandez, Kevin Strootman, Razvan Marin, Dalbert, Joao Pedro & Keita Balde.

Bekräftad startelva - Sampdoria:
Emil Audero, Bartosz Bereszynski, Maya Yoshida, Omar Colley, Tommaso Augello, Antonio Candreva, Morten Thorsby, Adrien Silva, Kristoffer Askildsen, Manolo Gabbiadini & Fabio Quagliarella.
---

This is the stats tab
This is the post tip