Cagliari:

Nästjumbon Cagliari har chansen att kliva upp på säker mark vid seger hemma mot Sassuolo under måndagsaftonen. Efter en tung säsongsinledning har Claudio Ranieris manskap börjat studsa tillbaka den senaste månaden. Efter tre raka segrar, mot Frosinone, Udinese och Genoa, har Cagliari stått upp bra mot tuffare motstånd med kryss mot Monza och uddamålsförluster borta mot Juventus och Lazio (där Cagliari åkte på en utvisning efter 27 minuter). Cagliari har dessutom tre raka utan förlust på hemmaplan.

Makoumbou är avstängd efter det röda kortet mot Lazio, och i övrigt saknas sedan tidigare Marko Rog för återstoden av säsongen. I övrigt finns bara frågetecken för Capradossi, i övrigt är alla tillgängliga.

Sassuolo:

Sassuolo återfinns på säkrare mark i Serie A med fem fler poäng inspelade än måndagens motståndare. I Neroverdi har dock bara vunnit en av de åtta senaste i ligaspelet och tappade ledning till förlust hemma mot Roma under slutkvarten efter att Daniel Bolaca åkt på ett rött kort.

Nyckelspelaren Domenico Berardi drog också på sig sitt femte gula kort senast och är avstängd, vilket är ett stort avbräck. Därutöver saknas även Álvarez, med frågetecken för Viti och Obiang.

Klättrar Cagliari till säker mark?

Cagliari har ryckt upp sig rejält den senaste månaden och stått för bra prestationer och betydligt bättre resultat, och har utifrån helgens resultat alltså chansen att kliva upp på säker mark här. Sassuolo saknar nyckelkuggen Berardi, som gjort 7 mål och 3 assist på 12 matcher, vilket är ett stort avbräck och I Neroverdis form har inte övertygat mot slutet. Cagliari AH 0 kan testas till 1,70 hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip