Cagliari är förhoppningsfulla när Torino gästar dem på Sardegna Arena i den italienska Serie A. En rak hemmaseger skulle innebära att Cagliari, som ligger nästsist i tabellen, lämnar bottenstriden. Dock har det varit skralt med segrar denna säsong, då laget har bara vunnit en gång efter femton omgångar. Kvalité finns dock, särskilt i offensiven med två anfallare som gör mål. Det gäller bara att stänga igen bakåt. Då gästerna Torino har en massa avbräck har Cagliari en bra chans att vinna mötet.

Tränaren Walter Mazzarri, med meriter från Napoli, Inter, Sampdoria och Watford, fick ta över Cagliari efter bara tre omgångar. Känslan är att laget har spelat lite bättre för varje omgång som gått. Bakom sig har de tre raka kryssmatcher mot Sassuolo, Salernitana och Verona. Det positiva är att de höll nollan borta mot Verona senast, så det sårbara försvaret börjar stabilisera sig. I den sista tredjedelen finns Joao Pedro och Keita Balde, i högform, då anfallarna tillsammans har nätat elva mål i Serie A.

Torino gör en okej säsong med tränaren Ivan Juric, som har goda meriter från Genoa och Verona. De ligger på den nedre halvan av tabellen, där de oftast har gått på knock i sina ligamatcher. Segrar och förluster har blandats. Dock blev det kryss senast mot Empoli. Torino tappade en 0 - 2 ledning till 2 - 2, efter en utvisning - efter en halvtimmes spel. Med en man kort fick Torino slita hårt. De har verkar trötta redan innan. Efter Empoli mötet kan vi garanterat räkna med en hel del trötta ben i truppen.

Några större rotationer blir svårt att genomföra då Wilfried Singo är avstängd, samt att sjukstugan är full med Cristian Ansaldi, Andrea Belotti, Simone Verdi, Rolando Mandragora, Ricardo Rodriguez och Koffi Djidji skadade. I och med att Torino har en massa avbräck kan Cagliari fortsätta leverera och ta en efterlängtad seger, till ett fint odds - som tar dem bort från en nedflyttningsplats. Jag krånglar inte till det. Därmed lägger jag ett spel på att Cagliari tar alla tre poäng i ligamötet mot Torino.

Speltips Cagliari - Torino:
1. Odds 3.50 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Preliminär startelva - Cagliari:
Alessio Cragno, Andrea Carboni, Luca Ceppitelli, Martin Caceres, Raoul Bellanova, Alberto Grassi, Razvan Marin, Nahitan Nandez, Dalbert Henrique, Keita Balde & Joao Pedro.

Preliminär startelva - Torino:
Vanja Milinkovic-Savic, David Zima, Gleison Bremer, Alessandro Buongiorno, Ola Aina, Sasa Lukic, Tommaso Pobega, Mergim Vojvoda, Josip Brekalo, Antonio Sanabria & Dennis Praet.
---

This is the stats tab
This is the post tip