Cambridge Utd ställs mot tabelljumbon Doncaster på hemmagräs och här bör hemmalaget ha form och kunskap för tre poäng igen.

Cambridge Utd är just nu placerade på en 16'e plats i League One och har i detta nu sex poäng ner till bottenträsket som innebär degradering till League Two. Hemmalaget har spelat in 30 poäng på 25 matcher och noteras för en målskillnad på 33-38 totalt. Som just hemmalag har de tre vinster, sex oavgjorda och fyra förluster på 13 framträdanden och här på Abbey Stadium i Cambridge är målskillnaden 15-18.

Doncaster som agerar bortalag är tabelljumbo. Gästerna har samlat ihop 16 poäng på 25 matcher i ligaspelet och noteras för en resultatrad på fyra segrar, fyra oavgjorda och 17 förluster. Målskillnaden för bortalaget är totalt 17-46 och som enbart bortalag har de fixat en poäng på tolv försök med en målskillnad på 6-30 som gästande lag.

Just nu finns det inte mycket som talar för att Doncaster tillhör League One även nästa säsong. Gästerna har dessutom fyra raka förluster i bagaget och här ställs de mot ett hemmalag som vid tre poäng tar fjärde raka vinsten, viket också ger ett skönt andrum till bottenstriden.

SPELTIPS
Cambridge Utd vinner matchen och detta till oddset 1.72 hos bet365 .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip