Speltips: Reading rak seger till 3.10 hos bet365 .
—-
Cambridge United tar emot Reading hemma på Abbey Stadium i League Ones sjätte omgång. Hemmalaget placerar sig på en elfte plats för tillfället, medan Reading har fått en desto tyngre start och ligger på plats arton med fem inspelade poäng på fem matcher.

Bortalaget Reading är nykomling i League One efter att ha trillat ur Championship förra säsongen, och nog hade man både hoppats och önskat sig en bättre start en man fått. Spelmässigt har man inte varit riktigt så dåliga som resultaten säger. Man har varit spelförande i majoriteten av matcherna, men målskyttet har inte riktigt fungerat.
Senast mot ligaledaren Exeter gjorde man faktiskt en fullt godkänd match på bortaplan, men släppte in 2-1 sent in på tilläggstiden.

Cambridge kommer från en 2-0 förlust på bortaplan när man gav Leyton Orient sin första trepoängare för säsongen, där man även varit utspelade under stora delar av matchen. Leyton var det betydligt mycket bättre laget och kunde mycket väl vunnit med någon boll till.

Spelvärde finns till höger

Enligt mig bör inte oddsen se ut riktigt som de gör. Reading har ett bättre lag än vad tabellen utvisar, och det bör bara vara en tidsfråga innan man får fart på säsongen. Man kommer som sagt från en hedersam förlust mot Exeter senast i en jämn tillställning. Snöpligt såklart att släppa in förlustmålet så sent som man gör, men en insats som visar att man har högre upp i tabellen att göra.

Cambridge och andra sidan, nja. Förlusten senast mor Leyton Orient visat nog på att man tagit någon poäng för mycket hittills. Reading bör vara bättre än Leyton Orient är, så jag tror Cambridge kan få det tuffare än vad oddsen säger.

Visst är hemmaplansfördelen en faktor att ha med i beräkningen, då Readings bortafacit det senaste året är extremt svagt. Men det var också i Championship där man var underlägsna, så jag väljer att inte läsa in i det allt för mycket.

Jag tror spelvärdet finns på höger sida, och trots Cambridge hemmaplansfördel tror jag Reading har goda chanser att få fart på sin säsong en aning här. Jag väljer att spela Reading rak seger till 3.10 hos bet365 tar jag och jobbar in lilla skrällen i en match jag tror blir jämnare än oddsen säger!
This is the stats tab
This is the post tip