bet365 livestreamar matchen.

Det pågår playoff i Venezuelanska ligan, Primera Division, där vi är framme i returmöten i kvartsfinalerna. Caracas, som förlorade det första mötet med 2 - 3 mot Zulia får nu chansen att spela hemma på Estadio Olímpico de la UCV. Marknaden har Caracas som en favorit till cirka 1,60 i odds samt som en favorit till att gå vidare till semifinalen. Även om det första mötet bjöd på ett målkalas ska det verkligen inte behöva upprepas igen. Ett sådant returmöte borde innehålla max två mål i matchen.

I det första mötet, den 25 maj 2019, hade marknaden oddset 1,50 på under 2,5 mål i matchen. Mötet blev dock över all förväntan och innehöll hela fem (5!) mål, vilket är ovanligt både i Venezuelanska ligan rent generellt men också under slutspelet. Nu har marknaden öppnat med 1,70 i odds på under 2,5 mål, vilket är fel, i mitt tycke. Det ska inte betyda per automatik att även detta möte kommer att bli målrikt, speciellt inte med tanke på spelarna som finns med i trupperna.

Anfallaren Nestor Canelon, som endast hade gjort två mål på 16 ligamatcherna gjorde två tidiga mål för Caracas senast. Det såg ljust ut för Caracas i pausvilan men efteråt tappade de spelet helt. Zulia gjorde en bra andra halvlek och gjorde tre mål, varav de två sista målen kom sent i matchen. Så nu kan Zulia fokusera på försvar och på att inte bjuda på så mycket, med tanke på att de har ett resultat att spela på. Skulle Zulia dessutom göra ett tidigt mål så är denna kvartsfinal körd ändå för Caracas.

Innan slutspelet startade hade Zulia knappt gjort ett mål i snitt per match medan Caracas var det näst starkaste laget i defensiven där endast 15 mål släpptes in på 18 matcher. Denna match bör bli mer stängd än den första och skulle favoriterna Caracas göra ett första mål så har de också ett bra resultat att spela på - eftersom de då går vidare till semifinalen. Därmed finner jag en stor sannolikhet i att denna match blir målsnål och ett stort värde i 1,70 i odds på att det blir under 2,5 mål i matchen.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Preliminär startelva - Caracas:
Bryan Josué Velásquez Moya, Andrés Maldonado, Miguel Celis, Jerry Gabriel León Nazareno, Abel Casquete, Evelio Hernández, Luis Enrique Paz Fernández, Leo Morales, José Martínez, Daniel Rivillo & Leonardo Fabio De La Hoz.

Preliminär startelva - Zulia:
Bernardo Anor, Jesús Arrieta, Richard Celis, Daniel Alessandro Saggiomo Mosquera, Arquímides Hernández Díaz, Néstor Canelón, Ricardo Martins, Ricardo Andreutti, Leonardo Jesús Velásquez Jaramillo, Gilbert José Guerra Guedez & Alain Baroja.
---

This is the stats tab
This is the post tip