Tror på Cardiff i sena PL-matchen.
2.31 på Cardiff med pengarna tillbaka vid kryss. 2.31 hos Bethard och FastBet .

Bara två dagars vila för Bournemouth efter urladdningen mot Chelsea i onsdags. Propaganda-vann med 4-0 då, trots att Wilson saknades. Troligtvis missar även Brooks den här matchen. Två offensiva avbräck. Tror de får svårt att ladda om till den här oglamourösa bortamatchen.

Tänkbart lag Sportsgambler.com:
Boruc
Clyne, Cook, Ake, Smith
Ibe, Surman, Gosling, Fraser
Stanislas
King

Cardiff stod upp bra mot Arsenal i tisdags. Hade 19 avslutsförsök och kunde mycket väl haft ledningen i halvtid om de varit mer kliniska. Formen är inte något att skriva hem om då de har 1-2-5 senaste åtta. Har nu fyra poäng upp till närmaste lag över strecket - så de måste verkligen vinna. Hemmamatch mot ett mittenlag - det är här Cardiff ska skrapa ihop sina poäng. Tagit 14 av sina 19 poäng på hemmaplan hittills, vilket ändå är relativt okej.

Får klara sig utan Bournemouth-lånet Arter, men i övrigt är skadeläget okej.

Tänkbart lag Sportsgambler.com:
Etheridge,
Peltier, Bamba, Manga, Bennett
Bacuna, Gunnarsson, Ralls
Paterson, Niasse, Reid

Bournemouth har vunnit 3/11 bortamatcher. Ligger i botten av "bortatabellen". Imponerade stort i onsdags, känslan är att det kan komma en liten reaktion här med bara två dagar att ladda om. Ligger i mitten av tabellen med inget särskilt att kriga om. Ställs nu mot ett Cardiff som gör sin första hemmamatch efter tragedin med Sala. Hemmafansen kommer verkligen stå bakom sitt lag, som kommer sälja sig extremt dyrt här. Med en extradags vila borde benen vara lite fräschare hos Cardiff.

Nej, här tycker jag Bournemouth blivit väl stora favoriter. Pengarna tillbaka på kryss är en bra livrem.




This is the stats tab
This is the post tip