Cardiff gästas av Chelsea, i en match som gäller mycket för båda lagen men för helt olika anledningar. Cardiff är i nuläget på 18:e plats i tabellen och det innebär uttåg från Englands högsta liga. Chelsea behöver vinna för att ha chansen på fjärdeplatsen i ligan.

Cardiff tycker jag har gjort en bra säsong, de är fortfarande med och spelar om att hänga kvar och med tanke på ekonomin och spelarmaterialet så är det starkt gjort. Det väntar dock ett rätt så svårt spelschema för Cardiff så någon form av "bonuspoäng" mot de bättre lagen känns tvunget om man ska hamna på rätt sida av strecket.

Chelsea hamnar längre ned i tabellen. De som började så bra i augusti har blivit en jobbig och frustrerande säsong för Sarri. De har halkat ner till sjätteplats men finns möjligheter att gå förbi Arsenal och Man United med åtta omgångar kvar.

Cardiff kommer ligga lågt, precis som de gjort när giganterna kommit på besök. I Cardiffs fall så har det gått under linan när de bästa klubbarna gästat. Chelsea är inte något lag i harmoni. De förlitar sig mycket på individuella prestationer, att t.ex. Hazard ska göra sin gubbe och hitta nätet. Skottstatistiken har gått under i 8/10 Chelseas senaste matcher, och de två som gick över beror på sättet motståndarna spelar - Cardiff är inget motstånd som kommer bjuda till och vilja ha böljande spel.

Jag spelar under 26,5 skott @1.72 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip