Spelet innebär vinst vid 21 frisparkar eller fler.
Pengarna tillbaka vid exakt 20 frisparkar.
Förlust om det blir 19 frisparkar eller färre.
(Offside räknas ej som en foul)

Inte det sexigaste mötet under den här helgen men underskatta inte vikten av vad den här matchen betyder.

Cardiff ligger sist och det är inte mycket som talar för klubbens existens i Premier League nästa säsong. Man kan så klart vända och vrida på varför det inte har funkat för Cardiff, men kvalitén för att spela i högsta ligan finns inte på planen. Nu kanske jag dömer ut laget för snabbt här, men elvan är inte tillräckligt bra. Harry Arter som är utlånad från Bournemouth får oerhört mycket förtroende och ses som ett utav nyckelspelarna i truppen. Det är en man som Bournemouth lät lånas ut för att han inte platsar i deras lag.

Den andra nykomlingen, Fulham, tror jag mer på men försvaret måste bli bättre - och det är genast. Har testats många olika mittbackspar i inledning och ingen har känns rätt. Det läckte senast mot Arsenal, då man släppte in fem mål trots att Arsenal endast hade nio avslut i matchen.

Det här står för mycket på spel för att bara lattja av den här matchen. Jag tror det kommer smälla rätt duktigt i närkamperna. Harry Arter samt mittbacksparet i Cardiff är stenhårda och är inte rädda för att trycka till. Mitrovic, anfallaren i Fulham, vet vi kan stångas rätt bra han med, så förvänta er några sköna dueller på planen.

20 fouls är en snäll lina från bolaget. Det indikerar på att de tror på en snäll match med schysst spel.
Den här matchen är för viktig för att det ska gå så snällt. Jag både hoppas och tror att det kommer vara grinigt på planen och att domaren kommer få jobba med sitt gula kort.

Jag spelar över 20 fouls hos Bethard med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip