Cardiff tog en blytung seger borta mot Brighton förra helgen och nu har laget en chans att få spela PL även nästa säsong.

Walesarna kunde ha varit borta från kampen men vinsten mot Brighton, som är laget de behöver gå förbi i tabellen, har gett laget en chans. De har Fulham borta och sedan Palace på hemmaplan innan man avslutar på Old Trafford mot Manchester United. Men först är det Liverpool hemma i Wales som ska mötas och med tanke på hur mycket Liverpool har att spela för så blir Cardiffs poängchanser små.

Liverpool har fyra matcher kvar i Premier League och det känns som det blir fyra segrar, men frågan är om det räcker. Liverpools största hopp är att heja på värsta rivalen, Manchester United, som möter City i derbyt på onsdag. Klopps lag tog sig enkelt vidare mot Porto och har fått Barcelona att möta i semifinal i CL.

Det blir två spel i den här matchen:

Cardiff under 6,5 skott.
Hemmalaget kommer backa hem och bollinnehavet tros ligga runt 70-30% till Liverpool. Cardiff mötte precis City på Etihad, där laget hade fyra skott. När Chelsea kom på besök för några veckor sedan sköt Cardiff åtta skott men Liverpools försvarsspel är en klass bättre än Chelseas i dagsläget. När lagen möttes på Anfield fick Cardiff endast iväg två skott. Jag tycker att 6,5-lina är rätt men oddsen ska vara betydligt jämnare än vad bet365 erbjuder. 1.33-3.25 är fel, enligt mig.

Andra spelet blir under 18,5 fouls.
Det skiljer mycket mellan lagen när det gäller kvalité, vilket gör att det kommer inte bli någon kamp på mittfältet utan Cardiff kommer vilja ligga på rätt sida och täcka ytor mer än vad laget vill försöka ta bollen. På Etihad mot Man City blev det 10 fouls. När lagen möttes på Anfield slutade den matchen också med 10 fouls. Jag tycker linan än för hög med tanke på skillnaden mellan lagen men också att Martin Atkinson håller i pipan. Känd för att få flyt i spelet och blåser inte mer än nödvändigt.

Jag spelar Cardiff under 6,5 skott @3.25 hos bet365 med 3u.
Under 18,5 fouls @1.71 med 3u. Spelet finns hos Nordicbet , Betsson och Bethard .

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip