Cardiff - Manchester United.
Solskjaer är tillbaka i Wales som motståndare.

Cardiff har tagit sig över strecket och det är tack vare ett utmärkt facit på hemmaplan i de senaste omgångarna. Fyra vinster på fem matcher är imponerande för att vara Cardiff. Neil Warnock hade nog gärna sett Mourinho vara kvar en vecka till. Att få möta ett oinspirerande United med ett självförtroende i botten hade så klart ökat hemmalagets chanser till poängutdelning.

Han är borta. Mannen som har kört fast med United fick gå i veckan och nu ska det börjas spela fotboll igen på Old Trafford. Men först en match mot Solskjaers gamla lag, Cardiff. Det ska innebära en mer offensiv fotboll där han ska försöka se till så att nyckelspelarna blir involverade och känner sig bekväma med uppgifterna och rollen de får.

Lukaku och Alexis är inte med i truppen. Det gör att det finns plats för de yngre spelarna att ta plats. Martial, Rashford och Lingard bör kunna få speltid i matchen. I Uniteds sju senaste har de gått över sex av gångerna. Den sjunde fick United 2 offside medan Southampton lyckades hålla sig på rätt sida under hela matchen. Cardiff går också en hel del i offside - och framför allt på hemmaplan där man vågar lite mer offensivt än på bortaplan.

Väldigt låg lina med 2,5 och att då sätta underspelet som en klar favorit håller jag inte med om.

Jag spelar över 2,5 offsides @2.20 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip