Andra omgången av Premier League sparkas igång av nykomlingen Cardiff som gästas av Newcastle.

Cardiff började med en förlust i bortamatchen mot Bournemouth. Även om säsongen är lång så var det ingen rolig start på den här säsongen. De flesta tror att Cardiff får spela Championship redan nästa säsong. Svårt att säga emot det när man ser vilka nyförvärv de andra bottenlagen gör medan Cardiff jobbar med lite andra medel.

Newcastle har en väldigt speciell situation då ägaren till klubben inte vill värva för några stora summor. Det har lett till att Benitez har börjat ifrågasätta klubben och vad man faktiskt vill med fotbollen. Fansen har protesterat med skyltar och olika typer av ramsor som visar på sitt missnöje med hur klubben styrs.

Trots allt som pågår utanför planen spelade Newcastle en bra fotboll i lördags mot Tottenham. Ett Tottenham som satte upp en bra elva, även om det var lite trötta kroppar, så hade de problem med Newcastle. Benitez spelare hade flera möjligheter att kvittera med bland annat två ramträffar. Det som saknades från de svartvit-klädda var kvalitén i avslutningsmomentet, endast två skott på mål trots femton skottförsök.

Cardiff kommer få spela ett lågt försvarsspel, där det gäller att hålla det så kompakt som möjligt, trots att man spelar på hemmaplan. Kvalitén finns inte riktigt där för att kunna rulla boll i den här ligan. Newcastle kommer gå för en vinst och då bör skotten komma som ett resultat av just det.

Jag spelar Newcastle över 10,5 skott @1.72 hos bet365 med 3/5u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip