Premier League bjuder på fredagsmatch. Cardiff - Wolverhampton är lagen som kickar igång omgång 14.

Cardiff hittar vi i botten av tabellen med åtta inspelade poäng. Formen på hemmaplan är dock god. Två segrar på de tre senaste hemmamatcherna är ett fint facit för nykomlingen. Det är ingen som tror att Cardiff kommer lösa ett nytt kontrakt på ett snyggt sätt. Laget är inte på samma nivå ekonomiskt som många andra klubbar, så det krävs något utöver det vanliga för att de ska hålla sig kvar. Finns en del frågetecken för Neil Warnock inför matchen men vi vet att Kenneth Zohore kommer missa matchen.

Wolverhampton är i en svacka och behöver ta sig ur den innan man halkar allt för långt ner i tabellen. Matchen i söndags mot Huddersfield var en bedrövlig insats. Huddersfield tog ledningen i början och hade övertagit hela matchen. Wolves passningsspel kom aldrig upp i nivå.

Wolves matcher har en tendens att inte bli så många frisparkar i. De spelar oftast bollen snabbt och motståndarna kommer inte åt dem. Men stora anledningen till underspelet är domaren Andre Marriner. Han tillåter ett tufft spel och blåser inte i onödan. Hans fyra senaste matcher har gått under den här linan.

Jag spelar under 21.5 fouls @1.90 hos Bethard , Goliath eller OHMbet med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip