Spaniens andra division, La Liga 2, bjuder på ett viktigt möte för båda lagen där Castellon tar emot Rayo Vallecano på Nou Estadi Castàlia. Castellon sliter hårt för att hålla sig kvar i divisionen, men det ser onekligt tufft ut. Med två omgångar kvar har de tre poäng upp till säker mark - men en bedrövlig form och rejäl måltorka. I Rayo Vallecano är det precis tvärtom. De har hittat en toppform, i grevens tid, och har goda möjligheter att kvala till La Liga - förutsatt att de fortsätter på det vinnande spåret.

För varje match går det bara allt sämre och sämre för Castellon, som är ett av fyra bottenlag i nedflyttningszonen. Att lagen ovanför, på säker mark, har vinster i ryggen från den senaste omgången hjälper inte heller. Castellon har hamnat i en tung formsvacka, där de inte har lyckats göra något mål framåt på de fyra senaste matcher. För varje match som har gått har de släppt in ett mål fler än de gjorde i matchen innan. Efter att ha spelet mållöst mot bottenkonkurrenten Logrones har de tre raka förluster.

Rayo Vallecano ligger på en sjunde plats, med lika många (64) poäng som tabellsexan Gijon. Sedan är det tre poäng upp till de övriga tre lagen som är med i playoffen. Med två raka segrar över Fuenlabrada med 2 - 1 och Real Ovieda med 4 - 1 har Rayo Vallecano goda förutsättningar och allt som krävs för att komma bland de topp 6 lagen. Anfallsspelet håller en La Liga nivå, där bara Espanyol och Almeria har nätat fler gånger. På topp har Rayo Vallecano Isi Palazon, som är uppe i nio mål för säsongen.

Det är en klasskillnad mellan Castellon, som med en iskall form är på väg ur division, och Rayo Vallecano, som stormar mot en kvalplats med möjlighet att återvända till toppdivisionen. Att marknaden erbjuder över dubbla pengar på att formstarka och målglada Rayo Vallecano ska ta en rak seger, när de behöver den som mest, är av ett stort värde. Rayo Vallecano måste gå för en vinst och Castellon ska inte klara av att stoppa dem. Därmed blir det ett spel på att Rayo Vallecano tar samtliga poäng.

Speltips Castellon - Rayo Vallecano:
2. Odds 2.10 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Castellon:
Alvaro Campos, Javi Moyano, Iago Indias, Rafa Galvez, Marc Mateu, Yann Bodiger, Josep Sene, Eneko Satrustegui, Carles Salvador, Arturo Molina & Jonathan Soriano.

Bekräftad startelva - Rayo Vallecano:
Luca Zidane, Luis Advincula, Alejandro Catena, Esteban Saveljich, Francisco Garcia, Oscar Valentin, Santi Comesana, Alvaro Garcia, Oscar Trejo, Isi Palazon & Yacine Qasmi.
---

This is the stats tab
This is the post tip