Speltips: Celta Vigo - Atletico Madrid

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2017-10-22 16:15
Land: Spanien
Liga: La Liga
Odds: 2.05
Tips: 2
På Balaidos tar Celta Vigo emot Atletico Madrid i det som marknaden tror ska vara ett tufft möte. Själv är jag oenig eftersom Atletico Madrid är det klart bättre laget, som dessutom tidigare har haft det relativt enkelt mot Celta Vigo. Det som marknaden har blivit uppskrämd av är att Atleti inte har en seger på fyra raka matcher. Det som inte skrämmer mig är att de fortfarande har spelat stabilt men mött ett betydligt svårare motstånd än vad Celta Vigo är. När det erbjuds strax över dubbla pengar på att bortastarka Atletico Madrid ska ta tre poäng i ligan finns det alltid ett värde.

Om vi tittar på vilka matcher Atletico Madrid har haft på sistone så är det ändå inte så konstigt att de inte har vunnit dessa möten. Bortsett från det mållösa mötet borta mot Karabach i onsdagens Champions League-gruppspelsmatch, där det givetvis borde ändå ha blivit en seger, så är det förlust mot Chelsea hemma med 1-2, sedan 0-0 mot Leganes borta, som har försvarat sig väl i inledningen av la liga och slutligen 1-1 mot Barcelona, där det såg länge ut som att Atletico Madrid skulle ta alla tre poäng. Revansch sugna efter att ha tagit endast två poäng på tre matcher i Champions League kommer inte Atletico Madrid låta sig vara illa ute i ligaspelet också - i synnerhet inte när de möter ett motstånd som passar dem väl.

Som alltid är det berg och dalbana med Celta Vigo. Laget befinner sig i mitten av tabellen med tre vinster, två oavgjorda och tre förluster. På sistone har de kommit igång och gjort en massa mål framåt på grund av sitt tokoffensiva anfallsspel. Iago Aspas är på gång igen och spottar in mål. Dock blir det inte lika lätt att göra mål på kanske Spaniens starkaste försvar, till skillnad från lag som Las Palmas, Girona och Eibar. Värst av allt, Celta Vigo saknar målvakten Ruben Blanco, som blev utvisad mot Las Palmas. Detta är till stor fördel för Atletico Madrid, som kommer att utnyttja kontringar och vara vassa i sina omställningar och slutligen göra mål.

De senaste tre inbördes möten har slutat på följande sätt:
Primera Division: 12/2, 2017
Atletico Madrid 3 - 2 Celta Vigo
Primera Division: 10/9, 2016
Celta Vigo 0 - 4 Atletico Madrid
Primera Division: 14/5, 2016
Atletico Madrid 2 - 0 Celta Vigo

Simeone tror på sina Atletico Madrid spelare, att de är kapabla att vända på det här, vilket jag också är enig om. Atletico Madrid har det lätt mot Celta Vigo och ska ha goda chanser att vinna detta möte. Därmed finner jag ett stort värde i en rak Atletico Madrid seger och lägger ett spel till 2,05 i odds hos Bethard.
  Celta Vigo - Atletico Madrid
Spela på Speltips Celta Vigo - Atletico Madrid
rad - 21 Oktober 2017 - 08:54
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
21:00  Frankrike U21 - Spanien U21
Fotboll - Vänskapsmatch - BLGM
1.76

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Livestreaming